Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κρόος: «Ακόμα να ξεχάσουμε την Τσέλσι»

Κρόος: «Ακόμα να ξεχάσουμε την Τσέλσι»
«Εφιάλτες» με τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι, φαίνεται πως συνεχίζουν να βλέπουν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου τέσσερις μήνες μετά, σύμφωνα με δηλώσεις του Τόνι Κρόος.

Ο 22χρονος μέσος δεν έχει ξεχάσει ακόμη την συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως φέτος θέλει το τέλος της χρονιάς να τον βρει με το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην… αγκαλιά.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι αδύνατον να ξεχάσουμε τον τελικό με την Τσέλσι, επειδή ήμασταν τόσο κοντά στο τρόπαιο. Ελπίζουμε να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να το κατακτήσουμε φέτος», είπε αρχικά ο Κρόος.

Μάλιστα, το «κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά» δείχνει πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Γερμανού μέσου, ενώ φέτος δίνει στην ομάδα του περισσότερες πιθανότητες, λόγω ποιοτικότερου ρόστερ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό για εμένα, όπως και το γερμανικό πρωτάθλημα. Καταφέραμε να φτάσουμε έως τον τελικό πέρυσι και μπορούμε να το κάνουμε και φέτος. Έχουμε προσθέσει αρκετό "βάθος" στο ρόστερ μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: