Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δεν αρκούν οι οπαδοί!!

Δεν αρκούν οι οπαδοί
Την προσοχή των παικτών του επέστησε ο Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στο Τορίνο. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε τόνισε πως οι Ουκρανοί είναι αήττητοι για 25 αγώνες και πως ο προπονητής τους, Μιρτσέα Λουτσέσκου, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο της Ιταλίας.

Η βραδιά της Τετάρτης έχει μεγάλη σημασία για τους οπαδούς της Γιουβέντους. Για πρώτη φορά η ομάδα τους θα αγωνιστεί στο καινούργιο της στάδιο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι «τιφόζι» αναμένεται να είναι πολύ ζεστή, αλλά αυτό δεν αρκεί για να καμφθεί η αντίσταση της Σαχτάρ. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από όσα δήλωσε πριν το ματς ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Καρέρα, που θα καθίσει στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

«Πήραμε μια γεύση των οπαδών μας στο ματς με την Τσέλσι, όπου μας βοήθησαν πολύ. Στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ περιμένω ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια, αλλά αυτό δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε πως θα πάρουμε το ματς μόνο και μόνο επειδή αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Η Σαχτάρ είναι πολύ καλή ομάδα, είναι για 25 ματς αήττητη και σε αυτήν αγωνίζονται πολλοί Βραζιλιάνοι. Πρέπει να προσέξουμε πολύ, να παίξουμε σαν Γιουβέντους και να μην τους αφήσουμε να πάρουνε ανάσα. Μόνο αν δώσουμε τα πάντα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε.»

Προπονητής των Ουκρανών είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Ιταλίας. Πόσο μπορεί να δυσκολέψει αυτό τη Γιουβέντους; «Ο Λουτσέσκου γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας έξυπνος και ικανός προπονητής και ξέρω πως θα προετοιμάσει άψογα την ομάδα του. Για αυτό λέω πως αναμένεται να δυσκολευτούμε πολύ και πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», απάντησε ο Καρέρα.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: