Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστίες από την οικογένεια του Βούκτσεβιτς!!

Ευχαριστίες από την οικογένεια του Βούκτσεβιτς
Συγκινημένη από το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που έχει λάβει από γνωστούς και αγνώστους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόρις Βούκτσεβιτς σε τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή δηλώνει η οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Με επιστολή τους, τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου του 22χρονου άσου που παραμένει σε τεχνητό κώμα κι ακόμη δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, αναφέρουν πως αντλούν δύναμη και πίστη από τις ευχές όσων βρίσκονται δίπλα τους.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για το πρωτοφανές ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που έχουμε δεχτεί αυτές τις δύσκολες μέρες. Όλα αυτά μας έχουν βοηθήσει να ελπίζουμε στην ανάρρωση του Μπόρις. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στους γιατρούς που επί δύο μέρες έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το παιδί μας. Επίσης ευχαριστούμε τη διοίκηση της Χόφενχαϊμ και την ομάδα του Μπόρις, που είναι δίπλα του. Είναι εντυπωσιακό με πόση ευαισθησία έχουν ανταποκριθεί όλοι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», αναφέρεται στην επιστολή.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τον νεαρό κροατικής καταγωγής ποδοσφαιριστή. Υπολογίζεται πως τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα και οι γιατροί ελπίζουν η κατάστασή του να μην παρουσιάσει επιδείνωση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: