Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Έπαιξε ο Γουίλσιρ!!

Έπαιξε ο Γουίλσιρ
Ο Τζακ Γουίλσιρ επέστρεψε και έδειξε ξανά δυνατός και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ!

Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα των «κανονιέρηδων» στην ήττα (1-0) από την αντίστοιχη της Γουέστ Μπρομ το μεσημέρι της Δευτέρας και η εμφάνισή του ικανοποίησε τον Αρσέν Βενγκέρ.

Για πρώτη φορά μετά το Μάιο του 2011, στην ισοπαλία (2-2) της Άρσεναλ με τη Φούλαμ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Γουίλσιρ κλώτσησε και πάλι μπάλα σε επίσημο παιχνίδι, έστω κι αν αυτό ήταν με την ομάδα Νέων του λονδρέζικου συλλόγου.

Πέρασαν 17 μήνες από τότε, ο Άγγλος άσος έδειξε υπομονή και πείσμα για να επανέλθει στα γήπεδα, δεν λύγισε από τους συνεχείς και σοβαρούς τραυματισμούς και τελικά τα κατάφερε! Έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις της Άρσεναλ εδώ και αρκετές μέρες, ο Βενγκέρ θεώρησε σωστό να τον δει πρώτα σε δράση με τη δεύτερη ομάδα, προκειμένου να μην πέσει αμέσως στα… βαθιά.

Ο Γουίλσιρ πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, το μεσημέρι της Δευτέρας και αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό από τον Κρίστοφερ Όλσον. Δεν παραπονέθηκε σε καμία στιγμή για τυχόν ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο του πόδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά αυτό ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό στο πρώτο του ματς έπειτα από τόσο καιρό.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: