Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Θέλει το «διπλό» η Σαχτάρ!!

Θέλει το «διπλό» η Σαχτάρ
Αισιόδοξοι πως μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Τορίνο είναι οι παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Ουκρανική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι πιστεύουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το πρόγραμμα των αγώνων είναι πολύ σφιχτό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην προλαβαίνουν να πανηγυρίσουν μία νίκη και αμέσως να είναι υποχρεωμένοι να σκεφτούν το επόμενο ματς. Κάτι ανάλογο ζουν και οι ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ Ντόνετσκ, που μετά τη νίκη τους επί της Ντνιέπρ για το Ουκρανικό πρωτάθλημα, καλούνται να ετοιμαστούν για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, που τους βρίσκει αντιμέτωπους με τη Γιουβέντους στην Ιταλία.

Για το ματς αυτό όλοι στην Σαχτάρ είναι αισιόδοξοι. Ο πολιτογραφημένος Κροάτης, Εντουάρντο, ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση. «Ο αγώνας στο Τορίνο θα είναι πολύ δύσκολος. Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας, έχει να χάσει σε αγώνα πολύ καιρό, είναι μια ομάδα δυνατή τόσο σωματικά όσο και τεχνικά. Εμείς όμως, μετά τη νίκη επί της Ντνιέπρ έχουμε την ψυχολογία για να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, κάτι που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε και σε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Φερναντίνιο. «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στο Τορίνο και ελπίζω να φύγω χαρούμενος. Η Γιουβέντους έχει καλή άμυνα και οργανωμένο κέντρο. Μπορεί να κάνει επικίνδυνες αντεπιθέσεις, αλλά εμείς θα πάμε στην Ιταλία μόνο για τη νίκη. Αν θα έρθει αυτή δεν μπορώ να το ξέρω, ξέρω όμως πως έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε.»

Ο συμπαίκτης τους, Ράσβαν Ρατ, στέκεται στην απειρία των «μπιανκονέρι». «Η Γιουβέντους έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν έχουν εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μπορεί να τους στοιχήσει. Εμείς μετά την πρώτη νίκη θέλουμε να πετύχουμε και δεύτερη, άσχετα αν παίζουμε με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά», τόνισε ο Ρατ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: