Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στεφανίδης: «Κανένα συγχωροχάρτι στον Αθανασιάδη»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το επεισόδιο ανάμεσα στο Κάκο και τον Δώνη αμέσως μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης στη φυσούνα της Τούμπας.

Για τη φράση του Αθανασιάδη που άναψε… φωτιές: « Δεν υπήρξε καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα. Εκδώσαμε μια επιστολή μόνο. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό το σχόλιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μέσα στο γήπεδο. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στα όσα έγιναν μετά το 80 και μέσα στη φυσούνα.

Το ότι μπορεί οι οπαδοί να είναι ένθερμοι είναι αποδεκτό. Από εκεί και περά ως επίσημοι φορείς δεν είναι δυνατόν να προχωρούμε σε τέτοιες δηλώσεις. Δεν γίνεται να δίνουμε συγχωροχάρτι επειδή είναι νέος».

Για το τι πληροφόρηση έχει ο ίδιος για το επεισόδιο ανάμεσα στον Κάκο και στον Δώνη, μετά τις χθεσινές καταγγελίες Κατσιούνη για βιαιοπραγίες ανάμεσα στους δύο άνδρες: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έτσι μας μεταφέρθηκε. Ανταλλάχθησαν βαριές εκφράσεις, σπρωξίματα μέχρι και μπουνιές. Αυτά μας είπαν εμάς επάνω. Και άλλα πράγματα μας μεταφέρθηκαν και έχουν ισχύ. Αλλά τι μας ενδιαφέρει εμάς τι έγινε με τον Δώνη και τον Κάκο;».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: