Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βραδιά Champions League σήμερα με την 2η αγωνιστική για τους ομίλους 5-8, με ενδιαφέροντα παιχνίδια, καθώς και με πλήρη αγωνιστική δράση για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
Ξεκινώντας από την Championship της Αγγλίας, θα προτείνω 2 over σε ζευγάρια που επιθετικά τα πάνε πολύ καλά, ενώ δεν έχουν σταθερές άμυνες, Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας και Μπρίστολ Σίτι-Μίλγουολ.
Για το Champions League πιστεύω πολύ στον άσο της Βαλένθια που υποδέχεται τη Λιλ, συνήθως οι «Νυχτερίδες» δαγκώνουν τους αντιπάλους τους στο Μεστάγια, η Λιλ δεν «πατάει» πολύ καλά τελευταία. Επίσης η Γαλατασαράϊ με την καυτή έδρα που έχει περιμένω να επικρατήσει της Μπράγκα, οι Τούρκοι δικαιούνταν βαθμό στο Μάντσεστερ (3 δοκάρια) απέναντι σε μια Μπράγκα, που δεν είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» να παίζει σε τέτοιες καυτές έδρες, περιμένω τους Τούρκους να μπουν πολύ δυνατά. Στην Ρουμανία η Κλουζ υποδέχεται την Γιουνάϊτεντ, δεν ξέρω αν μπορεί να περάσει, οι Ρουμάνοι είναι πολύ δυνατοί και με την νίκη στην 1η αγωνιστική επι της Μπράγκα τους έχει «ανοίξει η όρεξη», η άμυνα της Γιουνάϊτεντ δεν είναι σταθερή, θα πάω με εκατέρωθεν γκολ. Στην Δανία η Νόρτζελαντ υποδέχεται την Τσέλσι, σαφώς φαβορί οι Άγγλοι, χαμηλό το διπλό, πιστεύω ότι η Νόρτζελαντ για να πάρει βαθμό θα πρέπει να παίξει πιο επιθετικά, οπότε θα πάω με το over. Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, που θα έχει στο μυαλό της και το ματς με τη Ρεάλ την Κυριακή για το Ελ Κλάσικο, με τις απουσίες που έχει στην άμυνα, δέχεται γκολ, θα είναι δύσκολο η Μπενφίκα να μην σκοράρει στην έδρα της, οπότε θα πάω με εκατέρωθεν γκολ. Τέλος στην Ιταλία η Γιούβε υποδέχεται την «φορμαρισμένη» Σαχτάρ, οι Ουκρανοί αν κατέβουν επιθετικά όπως είναι το στυλ τους δεν τους δίνω καμιά τύχη, θα πάω με τον άσο, η Γιούβε τρώει γκολ μόνο από πέναλτι, από σουτ (βλέπε Όσκαρ), ή από σουτ που χτυπάνε σε αμυντικό και αλλάζει πορεία η μπάλα, δε τρώει εύκολα «χαλβατζίδικα» γκολ, ωραία οι Ουκρανοί επιθετικά τα πάνε καλά, όμως ποιός μαρκάρει από τους Βραζιλιάνους που διαθέτει;

Πρόταση (σε ελεύθερη επιλογή):

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΙΛ   1 (1,53)
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΡΑΓΚΑ  1 (1,91)
ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  G/G(1,83)
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ  OVER (2.5) (1,80)


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ  1(1,67)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   G/G (1,67)
ΓΟΥΛΒΣ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  OVER(2.5) (1,80)
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ OVER(2.5) (1,67)





Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Charlotte Caniggia)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: