Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Προτιμούν Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκε αργά χθες βράδυ με τον «Κολοσσό» και συζήτησαν για αρκετές ώρες. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τού ανέλυσε την κατάσταση και του εξήγησε γιατί τον θεωρεί ιδανικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο παλαίμαχος, εδώ και λίγους μήνες, αμυντικός, έδειξε να το σκέφτεται, αν και έχει τις επιφυλάξεις του αφού αποτελεί μεγάλο ρίσκο για τον ίδιο να αναλάβει μία τόσο δύσκολη αποστολή στην πρώτη του απόπειρα σαν προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συζήτηση δεν έφτασε καν στο οικονομικό (το τελευταίο που απασχολεί τον Δέλλα), ενώ η κουβέντα ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, συγκεκριμένα λίγο πριν τις 4:00!

Η απάντησή του αναμένεται σύντομα. Ίσως κι εντός της ημέρας. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει, καθώς το Σάββατο υπάρχει το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος που η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ καταλήγει στην επιλογή Δέλλα είναι πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και κυρίως διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα για να εμπνεύσει τους νέους παίκτες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: