Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Σούπα» το ορεκτικό!!

«Σούπα» το ορεκτικό
Ένα… ωραίο, χορταστικό 0-0 πρόσφεραν Παναχαϊκή και Ηρακλής στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Football League.

Με τρεις καλές φάσεις σε όλο το παιχνίδι το ισόπαλο δίχως τέρματα αποτέλεσμα, ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ωστόσο, οι Πατρινοί δικαιούνται να λένε ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, καθώς απείλησαν την εστία του «Γηραιού», χωρίς όμως, να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό.

Η Παναχαϊκή σε μία ακόμα αναμέτρηση δεν κατάφερε να σκοράρει αν και το προσπάθησε σε τρεις περιπτώσεις, με τον Σολάκη στο 40ο λεπτό, με κεφαλιά και τον Γκούρτσα στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 63’. Ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 76' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Αντίθετα ο Ηρακλής προσπάθησε αρχικά να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και στη συνέχεια να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Το πρώτο το κατάφερε, χωρίς όμως, να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Με το τέλος του αγώνα στον «Γηραιό» έμειναν ικανοποιημένοι από την εκτός έδρας ισοπαλία.



Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση και προσπάθησαν να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους. Στο πρώτο 20λεπτο ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα στον Πίτκα. Όσο περνούσε η ώρα η Παναχαϊκή ανέβαζε ρυθμό και άρχισε να πιέζει την εστία του «Γηραιού». Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε από τον Σολάκη στο 40ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα από τα δεξιά του Σπίνουλα, η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ. Στο 63ο λεπτό ήρθε η φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους με τον Γκούρτσα να βγαίνει τετ α τετ, να περνάει και τον Φιρινίδη, αλλά πιεζόμενος και από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης έκανε στο 76’ σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του «Γηραιού» να αποκρούει και στην επαναφορά ο Σπίνουλας δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν η σέντρα σουτ του Ισαάκ, με τον Πίτκα να διώχνει σε κόρνερ.




Παναχαϊκή (Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγο, Σαλαμαστράκης, Βωσκόπουλος, Ολίσε, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Γκούρτσας) , Ντίνας, Ουρτάδο (75’ Μακούκου) , Μπρέσκα, Σολάκης (58’ Καρανμανλής)

Στον πάγκο: Βρονταράς, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης, Βούνγκ

Ηρακλής (Στράντζαλης): Φιρινίδης,Λόπεζ, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ (67’ Ισαάκ) , Τροΐρης, Λιαπάκης, Σουλίδης (56’ Χιονίδης) , Παπαστεριανός, Στεφανίδης, Κριβοκάπιτς (81’ Νατσιόπουλος) , Γεωργίου

Στον πάγκο: Κοσμιάδης, Βουτσιάς, Κωνσταντινίδης, Μίχος



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: