Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Oι ΑΕΚτζήδες ξέρουν οτι θα δουλέψω με καρδιά"

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα "sport1.de"για το υλικό της ΑΕΚ, για τη σχέση με τον κόσμο, υπογραμμίζοντας οτι είναι γνώστης της κατάστασης και υποσχέθηκε να δουλέψει "με καρδιά".
"Oι ΑΕΚτζήδες ξέρουν οτι θα δουλέψω με καρδιά"
«Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και ορισμένοι έμπειροι, αναμφισβήτητα η ΑΕΚ έχασε αρκετούς παίκτες, αλλά υπάρχει κάποια ποιότητα στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και έσπευσε να μιλήσει και για την ομάδα της ομάδας.
«Νομίζω ότι μπορούμε να χτίσουμε μία καλή σχέση με τους οπαδούς, με ξέρουν και γνωρίζουν ότι θα δουλέψω με καρδιά στην ομάδα, είμαι γνώστης της κατάστασης και θα δουλέψουμε σ' αυτή για να τη βελτιώσουμε», επεσήμανε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος υπογράμμισε πως «πάντα νιώθω πολύ καλά, όταν δουλεύω στην Ελλάδα».
Οσο για τα ποια συμπεράσματα έχει αποκομίσει από τα όσα έχει δει φέτος στα ματς της «Ενωσης», ο Λίνεν υπογράμμισε πως: «Απ' αυτά που έχω δει τουλάχιστον μπορώ να πω ότι έχει χάσει όλα τα ματς δύσκολα, στο γκολ. Δεν δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, έχει σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως το πρόβλημα είναι στο ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του αντιπάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: