Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το σχέδιο για τους «παλιούς»

Το σχέδιο για τους «παλιούς»
Ανανέωση συμβολαίου με κεφαλαιοποίηση των οφειλών σκέφτεται να προτείνει η διοίκηση της ΑΕΚ σε Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Λαγό, Ρίκκα και Γκερέιρο στους οποίους οφείλονται χρήματα κι από την περασμένη σεζόν.

Στην Ένωση εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο -προφανώς με έγκριση από τους υποψήφιους επενδυτές- και θα προτείνουν στους πέντε παίκτες να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους (με μικρότερες απολαβές), και να βάλουν μέσα στις αμοιβές τους και τις οφειλές.

Κάτι ανάλογο είχε προσπαθήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Ρίκκα και τον Γκερέιρο το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως απέτυχε λόγω έλλειψης ρευστού. Η όποια σκέψη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξαρτάται από τα «θέλω» του Έβαλντ Λίνεν. Εκείνος θα κληθεί να αποφασίσει ποιον ή ποιους θέλει να κρατήσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Αν, φυσικά, μείνει και ο Γερμανός τεχνικός μετά το καλοκαίρι…

Αυτή τη στιγμή δύσκολα ο Λίνεν θα απαντήσει αρνητικά στην παραμονή του Κωνσταντόπουλου, στον οποίο έχει δείξει εμπιστοσύνη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έτσι δημιουργείται ερωτηματικό για τον Αραμπατζή και λόγω συμβολαίου.

Ο Ρίκκα, από την πλευρά του, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού, ενώ ο Γκερέιρο επιθυμεί να επιστρέψει στη Βραζιλία. Τα πράγματα είναι ρευστά για τον Λαγό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: