Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Άμεσος ανταγωνιστής μας η Μάλαγα»

«Άμεσος ανταγωνιστής μας η Μάλαγα»
Τη σημασία που έχει για την Βαλένθια η νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Μάλαγα εξήγησε ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην όγδοη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ οι Ανδαλουσιανοί είναι πέμπτοι και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μόλις έναν βαθμός. Ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι η έκπληξη του φετινού Champions League είναι άμεσος ανταγωνιστής της ομάδας του στην Ισπανία και ενδεχομένως στην Ευρώπη.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι, επειδή Μάλαγα είναι μία ομάδα που θέλει να παραμείνει στην κορυφή, όπως και εμείς. Θα είναι ένα ματς επιπέδου, κόντρα σε μία υπολογίσιμη ομάδα και αυτό είναι κάτι που το κάνει ενδιαφέρον. Η Μάλαγα είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αμυντικά και έχει σπουδαίους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Υπάρχει ισορροπία στην επίθεση και την άμυνα. Αυτό δείχνει ότι έχουν δουλέψει αρκετά», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μας δουλεύει καλά, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Η Μάλαγα είναι άμεσος ανταγωνιστή μας στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως στο Champions League. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αμφίρροπο παιχνίδι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: