Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Πολύ καταρτισμένος ο Μοντέλα»

«Πολύ καταρτισμένος ο Μοντέλα»
Το εγκώμιο του Βιντσέντζο Μοντέλα έπλεξε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, μιλώντας στην «Gazzetta dello sport». Ο μέσος της Φιορεντίνα δήλωσε πως ο προπονητής του είναι νέος αλλά πολύ καταρτισμένος, ενώ για τους στόχους της ομάδας του δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις. Περιορίστηκε στο να τονίσει πως αυτός και οι συμπαίκτες του κοιτούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν, ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά και να φτάσει στο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της Φιορεντίνα, δίνοντας ακόμα μια εναλλακτική λύση επιθετικά στον Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αν και η ομάδα του είναι η πιο φορμαρισμένη του Καμπιονάτο, παραμένει προσγειωμένος, όπως φάνηκε από όσα είπε στη «Gazzetta dello sport».

«Ακούγονται πολλά θετικά για την ομάδα, αλλά εμάς δεν μας αγγίζουν. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας την αξία μας. Πιστεύουμε πως είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να επιβεβαιώνουμε σε κάθε ευκαιρία αυτή την άποψη», δήλωσε ο Ακουιλάνι.

Οι εμφανίσεις σας γίνονται ολοένα και καλύτερες. Πόσο σας έχει βοηθήσει σε αυτό ο προπονητής σας; «Ο Μοντέλα είναι νέος στην ηλικία. Σκεφτείτε πως ήμαστε συμπαίκτες στη Ρόμα. Είναι, όμως, πολύ καταρτισμένος και διαβασμένος προπονητής. Η δουλειά που κάνει έχει αρχίσει να φαίνεται και νομίζω πως θα δείτε ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον», απάντησε ο Ιταλός μέσος.

Θα συνεχίσεις να είσαι μέλος της ομάδας στο μέλλον αυτό; «Έχω συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Σκοπεύω να το τιμήσω. Αλλά δεν εξαρτάται πάντα από τους παίκτες αυτό, πρέπει να θέλει και η ομάδα. Ελπίζω να μείνω στη Φλωρεντία τουλάχιστον για αυτά τα τρία χρόνια. Για αργότερα θα δούμε», σημείωσε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: