Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Όσο γίνεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό»

«Όσο γίνεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό»
Ως μία ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην βαθμολογία με ον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, βλέπει το ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, εξήγησε ακόμα με ποιον τρόπο μπορεί η ομάδα του να αποκομίσει κέρδη από ένα τέτοιο παιχνίδι, αναλύοντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

«Νομίζω ότι κατά την άποψή μου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και της ομάδος. Γιατί όταν είναι μια νέα ομάδα και «χτίζεται» θέλει τέτοια παιχνίδια, θέλει καλά αποτελέσματα, στην ψυχολογία του κόσμου, γιατί ναι μεν όλοι στην Ελλάδα διαπιστώνουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ πολύ δυνατό, έχει βάθος στο ρόστερ του και θα είναι δύσκολο κάποια άλλη ομάδα να τον κυνηγήσει αλλά όταν η απόσταση είναι όσο πιο μικρή γίνεται διατηρείς μεγαλύτερη «φλόγα» και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον».

Αναφερόμενος στην ποιότητα και στο ρόστερ του αντιπάλου, τόνισε:

«Τον είδαμε στο παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μια ομάδα που έχει υψηλή ποιότητα, ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα έχει πάει και καλά και στην Ευρώπη, εξασφάλισε τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι μια ομάδα που σε βάθος ρόστερ είναι το πιο δυνατό ρόστερ στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό απ' όταν μιλάμε για μια πορεία σ' ένα πρωτάθλημα ή σ' ένα θεσμό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικότερα σε κάποια σημεία όπως είναι οι στημένες φάσεις που ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πάρα πολλά τέρματα και να προσπαθήσουμε ν' απενεργοποιήσουμε - όσο γίνεται - κάποιους παίκτες - κλειδιά που έχει στο παιχνίδι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: