Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ρέντναπ και επίσημα!!

Ρέντναπ και επίσημα
Ο Χάρι Ρέντναπ είναι πλέον με κάθε επισημότητα, ο νέος προπονητής της ΚΠΡ.

Ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψή του για τα επόμενα δυόμιση χρόνια! Παρών στο «Ολντ Τράφορντ» ο έμπειρος κόουτς για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα 24ωρο ήταν αρκετό για τον ιδιοκτήτη της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντες, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Μαρκ Χιουζ στην τεχνική ηγεσία.

Το πρωί της Παρασκευής απέλυσε τον 47χρονο προπονητή έπειτα από 12 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μόλις μια μέρα μετά, επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Χάρι Ρέντναπ και η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Άγγλος κόουτς έχει τελικά διάρκεια δυόμιση ετών και όχι τριών, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής.

Το μπόνους, ωστόσο, για την επιβίωση της ΚΠΡ και την παρουσία της και την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει συμπεριληφθεί στο συμφωνητικό. Άλλωστε, η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία είναι αυτή τη στιγμή ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τέσσερις βαθμούς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη δράση και αναλαμβάνω την ΚΠΡ. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους μετόχους του συλλόγου και μου ανέλυσαν το πλάνο τους, κατάλαβα ότι μπροστά μου είχα μια πολύ καλή ευκαιρία, την οποία δεν έπρεπε να αφήσω ανεκμετάλλευτη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ικανότητα των παικτών στο ρόστερ, αλλά για κάποιους λόγους, η ομάδα δεν τα πήγε καθόλου καλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να μπούμε σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων» ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρι Ρέντναπ με την ιδιότητα, πλέον, του προπονητή της ΚΠΡ.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου, Τόνι Φερνάντες, είπε:

«Ο Χάρι ήταν ο No.1 στόχος μας από τη στιγμή που λύσαμε τη συνεργασία μας με τον Μαρκ Χιουζ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε σε συμφωνία μαζί του και θα είναι ο νέος προπονητής της ΚΠΡ. Η πορεία του στην Πρέμιερ Λιγκ από μόνη της λέει πολλά και στο προφίλ του, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούσαμε στον άνθρωπο στον οποίο θα εμπιστευόμαστε την καθοδήγηση της ομάδας. Είμαι αισιόδοξοι για το μέλλον και σίγουροι πως θα αποδειχθεί ο σωστός άνθρωπος για να μας βγάλει από το αδιέξοδο».

Ο Χάρι Ρέντναπ έμεινε μόλις λίγους μήνες χωρίς δουλειά, αφού τον περασμένο Ιούνιο έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του στον πάγκο της Τότεναμ.

Πρώτη του δουλειά, φυσικά, να βρει τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ, με τον ίδιο να επιθυμεί να πάρει μαζί του στο «Λόφτους Ρόουντ» τους Κέβιν Μπόντ και Τζο Τζόρνταν, με τους οποίους συνεργαζόταν στα «σπιρούνια».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: