Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Είναι πρόβλημα ο Πάτο»

«Είναι πρόβλημα ο Πάτο»
Για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις, ο Πάτο αποτελεί ένα μεγάλο… πρόβλημα για την ομάδα.

Όχι, όμως, λόγω της συμπεριφοράς του, αλλά για το γεγονός ότι είναι ένας παίκτης από τον οποίο περιμένουν πολλά οι «ροσονέρι», αλλά λόγω των τραυματισμών που έχει δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Επιπλέον ο πρόεδρος την ομάδας του Μιλάνο τόνισε ότι αν και μετανιώνει αγωνιστικά που έφυγε ο Ιμπραΐμοβιτς, δεν θα άλλαζε την απόφασή του.

«Ο Πάτο είναι ένα πρόβλημα, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας και με πολύ μέλλον μπροστά του στον σύλλογο, ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού συχνά. Είναι μικρής ηλικίας παίκτης και πρέπει να προσέξουμε την περίπτωσή του, αν θέλουμε να δούμε από αυτόν όλα όσα μπορεί να προσφέρει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς, σχολίασε: «Σίγουρα το μετανιώνω που έφυγε, αλλά καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, ήταν μία σωστή κίνηση η πώλησή του, καθώς η ομάδα θα σπαταλούσε 160 εκατομμύρια ευρώ γι’ αυτόν μέσα σε τρία χρόνια. Άλλωστε έχουν βγει νεαροί παίκτες, όπως είναι ο Ελ Σαραουί, κάτι που είναι πολύ καλό και υγιές για τη Μίλαν».

Αναφορικά με την παρουσία του στο Μιλανέλο, ο Μπερλουσκόνι είπε: «Αύριο θα πάω στο Μιλανέλο γιατί έτσι πρέπει να κάνω. Θεωρώ ότι η ομάδα με χρειάζεται και πρέπει να συνεχίσω να παρουσιάζομαι εκεί».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: