Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μπράμος: «Είχαμε ανάγκη μια μεγάλη νίκη»

Μπράμος: «Είχαμε ανάγκη μια μεγάλη νίκη»
Στην σπουδαιότητα της νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καντού και όχι στην ατομική του απόδοση στάθηκε ο Μάικ Μπράμος μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ιταλία.

Ο 25χρονος παίκτης των «πράσινων» εξήγησε ότι στους 21 πόντους που σημείωσε σημαντικό ρόλοι έπαιξαν οι συμπαίκτες του που τον βοήθησαν ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως την ώρα που σούταρε… δεν σκεφτόταν.

«Βρήκα τα σουτ, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βρήκα ανοιχτά σουτ, τα έκανα με αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Δεν είχα καλά ποσοστά στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια μεγάλη νίκη. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε. Σήμερα δεν σκεφτόμουν. Έπαιρνα την μπάλα και σούταρα. Διόρθωσα κάποια πράγματα στη μηχανική του σουτ μου», είπε ο γκαρντ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και απουσίες. Παρ’ όλα αυτά φθάσαμε στη νίκη και πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Όπως ήταν και σημαντικό ότι νικήσαμε στην Ιταλία, σε μία έδρα στην οποία η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχασε με 24 πόντους. Όπως για εμένα σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι παρότι βρεθήκαμε έξι πόντους πίσω προς τη λήξη δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και νικήσαμε».

Όσο για τη συνέχεια; «Μακάρι να έχω ανάλογη συνέχεια και να μπορώ να βοηθήσω, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συνεχίσουμε με νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: