Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ράφα, πες αλεύρι…!!

Ράφα, πες αλεύρι…
… η Μάντσεστερ Σίτι σε γυρεύει! Ο Μπενίτεθ έφτασε στο Λονδίνο γνωρίζοντας πως δεν είναι και το… πιο αγαπητό άτομο στους οπαδούς της Τσέλσι.

Ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο και στο πρώτο του παιχνίδι, λίγες μόλις μέρες μετά την πρόσληψή του, βρίσκει απέναντί του τους Πρωταθλητές Αγγλίας για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ισπανός κόουτς υποσχέθηκε νίκες και διεκδίκηση τίτλων μέχρις εσχάτων με τους «μπλε» του Λονδίνου και η αποστολή του ξεκινάει από το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πρώτος στόχος, η μείωση της απόστασης από τους «πολίτες» και την κορυφή, αφού η Τσέλσι βρίσκεται στο -4 από το ρετιρέ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντως, θα έχει ξεμπερδέψει με το δικό της παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ στο «Ολντ Τράφορντ», αφού παίζει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Χάρι Ρέντναπ θα είναι παρών στο γήπεδο μετά τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ρέιντζερς διαδεχόμενος τον Μαρκ Χιουζ, ενώ η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη, στην οποία η προτομή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα στέκει αγέρωχη στο «Θέατρο των Ονείρων».

Στο «Liberty Stadium», ο Μπρένταν Ρότζερς θα επιστρέψει για πρώτη φορά σαν αντίπαλος της πρώην ομάδας του, Σουόνσι, που φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ επισκέπτεται την έδρα της Άστον Βίλα, ενώ εξόρμηση στο «St. Mary’s» περιλαμβάνει το «μενού» και για τη Νιούκαστλ που κοντράρεται με τη νεοφώτιστη Σαουθάμπτον.

Λονδρέζικη «μάχη» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/10 (17:00)

Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ (14:45)
Έβερτον – Νόριτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ
Στόουκ – Φούλαμ
Γουίγκαν – Ρέντινγκ
Άστον Βίλα – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 25/19

Σουόνσι – Λίβερπουλ (15:30)
Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ (17:00)
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)
Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (18:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: