Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Δεν πάει Λονδίνο ο Πιάνιτς»

«Δεν πάει Λονδίνο ο Πιάνιτς»
Αποκλείεται να μεταγραφεί στην Τότεναμ ο Μίραλεμ Πιάνιτς, τουλάχιστον στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μικέλε Τζερμπίνο. Ο Τζερμπίνο επανέλαβε πως η ομάδα του Λονδίνου κατά καιρούς έχει προσεγγίσει τον πελάτη του, ο οποίος όμως επιθυμεί να παραμείνει υπό την καθοδήγηση του Ζντένεκ Ζέμαν.

Από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς. Η διοίκηση της Ρόμα δεν είχε απαντήσει στις φημολογούμενες προτάσεις των Άγγλων και έτσι ο παίκτης έμεινε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η Τότεναμ, ωστόσο, δείχνει να επιμένει, αφού με αφορμή το ταξίδι της ομάδας στην «Αιώνια Πόλη» για το παιχνίδι με τη Λάτσιο, ενισχύθηκαν οι φήμες πως πρόθεση της διοίκησης των Λονδρέζων είναι να επανέλθει στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Ο μάνατζερ του Πιάνιτς, Μικέλε Τζερμπίνο, απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει τον Ιανουάριο η μεταγραφή αυτή. «Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να φύγει στο μέσον της περιόδου από τη Ρόμα. Ο Πιάνιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και το έχει δηλώσει επανειλημμένα», δήλωσε ο Τζερμπίνο.

Σε ερώτηση αν η μεταγραφή αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ο μάνατζερ αρνήθηκε να απαντήσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα είναι «ανοιχτά». «Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον. Το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος, είναι πως τον Ιανουάριο δεν θα γίνει καμία μεταγραφή», ήταν τα λόγια του, τα οποία μπορούν να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: