Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ευκαιρία να ξεφύγει!!

Ευκαιρία να ξεφύγει
Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις Χιμπέρνιαν και Αμπερντίν, βλέπει η Σέλτικ το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες γαι την 15η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premier League. Η δεύτερη και η τρίτη αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα, κοντράρονται με την ισοπαλία να μην βολεύει καμία από τις δύο, αφού στόχος είναι να μείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Σέλτικ. Οι Κέλτες από την πλευρά τους, υποδέχονται (σε μία μάλλον εύκολη αποστολή) την έβδομη του πρωταθλήματος Ινβερνές. Διαβάστε ποια ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Σκωτίας.

Η αυλαία ανόιγει στις 14:45, με την Μάδεργουελ να υποδέχεται την Χαρτς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη τετράδα (20β) και θέλουν να παραμείνουν εκεί, την ίδια στιγμή που η Χαρτς (17β), «παλεύει» για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα.

Στις 17:00 πραγματοποιούνται και τα πέντε υπόλοιπα ματς.

Η Σέλτικ βρίσκεται στην κορυφή (25β) με έναν αγώνα λιγότερο και θέλει να μην στραβοπατήσει απέναντι στην Ινβερνές (19β), που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Στην ομάδα του Γιώργου Σαμαρά έχουν κοστίσει σε έναν βαθμό τα καλά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι «Καθολικοί» έχουν «πετάξει» αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα.

Το Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν (17:00) αποτελεί σίγουρα το ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις στο -1 (24β) από την Σέλτικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι στους 21 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα ματς περισσότερο από τους πρωτοπόρους Κέλτες, οπότε δεν επιθυμούν τυχόν στραβοπάτημα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής (όλα με έναρξη στις 17:00), η Κιλμάρνοκ (19β) υποδέχεται την Σεντ Τζόνστον (20β), με το κίνητρο να είναι ένα καλό πλασάρισμα στην τετράδα και ακολουθούν τα ντέρμπι των ουραγών.

Ρος Κάουντι (16β) - Νταντί Γιουνάιτεντ (17β) και Σεντ Μίρεν (12β) – Νταντί (11β), είναι αυτό που λέμε ματς... «ο θάνατός σου η ζωή μου», στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες για την αποφυγή των τελευταίων θέσεων.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Σάββατο 24/11, 17:00

Μάδεργουελ-Χαρτς (14:45)
Σέλτικ-Ινβερνές
Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν
Κιλμάρνοκ-Σεντ Τζόνστον
Ρος Κάουντι-Νταντί Γιουνάιτεντ
Σεντ Μίρεν-Νταντί

Επόμενη αγωνισιτκή (16η)

Τρίτη 27/11, 21:45

Αμπερντίν-Ινβερνές
Νταντί Γιουνάιτεντ-Μάδεργουελ
Ρος Κάουντι-Σεντ Μίρεν

Τετάρτη 28/11

Χαρτς-Σέλτικ 21:30
Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν 21:45



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: