Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Πόλεμος το σικελικό ντέρμπι»

«Πόλεμος το σικελικό ντέρμπι»
Ο αθλητικός διευθυντής της Παλέρμο, Πιέτρο Λο Μόνακο ανεβάζει τους τόνους εν όψει του μεγάλου σικελικού ντέρμπι κόντρα στην Κατάνια. «Δεν είναι ώρα για νοσταλγίες, είναι ένας πόλεμος», τονίζει ο ίδιος που εργάστηκε παλιότερα στην ομάδα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος σήμερα.

Οι δύο ομάδες που εδρεύουν στη Σικελία αναμετρώνται σήμερα και το «δεξί χέρι» του προέδρου της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι «ρίχνει λάδι στη φωτιά».

«Δε θα είναι όπως λένε πολλοί μια βόλτα στο πάρκο για την Κατάνια», τόνισε ο Λο Μόνακο που δούλεψε για οκτώ χρόνια στην Κατάνια, και πρόσθεσε:

«Είναι ένα ντέρμπι και παιχνίδια σαν αυτό παίζεται με το μαχαίρι στα δόντια. Οι αντίπαλοι μας θα δουν σίγουρα μια ομάδα έτοιμη για πόλεμο.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την καλή δουλειά που έκανα στην Κατάνια. Πήραμε μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία μέσα στα προβλήματα, και την κάναμε ένα από τους υγιείς συλλόγους στην Ιταλία.

Κρατάω τις αναμνήσεις για μένα, αλλά δεν είναι ώρα για νοσταλγία. Κατά τα παρελθόν οι δύο σύλλογοι έκαναν δουλειές μεταξύ τους και αντάλλαξαν παίκτες, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Για κάτι τέτοια πρέπει να κοιτάξετε αλλού πλέον
».

Η φυγή του Λο Μόνακο από την Κατάνια δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από δηλώσεις εκατέρωθεν.

«Το μόνο που έχω να κάνω είναι να φτερνιστώ και να προσβάλω την Κατάνια, δεν υπάρχει κάτι κάτω από αυτή την αντίδραση» ,πρόσθεσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: