Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Κρίμα που πανηγύρισα για ένα μόνο ένα βράδυ»

«Κρίμα που πανηγύρισα για ένα μόνο ένα βράδυ»
Να μην επαναπαυτούν οι συμπαίκτες του μετά τη νίκη που πέτυχαν επί της Τσέλσι, ζήτησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, αφού οι υποχρεώσεις της Γιουβέντους απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση. Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και υπογράμμισε πως ο αγώνας με τη Μίλαν που ακολουθεί, είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων είναι τόσο κοντά η μία στην άλλη, που οι παίκτες, πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν μια επιτυχία, καλούνται να επανέλθουν στην… πραγματικότητα και να ετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι το παράπονο που εξέφρασε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας στο κανάλι της Γιουβέντους.

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι, αλλά οι υποχρεώσεις που ακολουθούν μας αναγκάζουν να αφήσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να ασχοληθούμε με το επόμενο. Ειδικά αν αυτό που ακολουθεί είναι με τη Μίλαν. Θα ήθελα να πανηγυρίσω τη νίκη της Τετάρτης περισσότερο, αλλά δεν γίνεται», ήταν το παράπονο του Κιελίνι.

Το ματς με τη Μίλαν θα κρίνει το μέλλον της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα; «Το παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν κρίσιμο. Αν χάναμε, όλα θα τελείωναν. Σε εκείνο το ματς κρινόταν το μέλλον μας στην Ευρώπη. Στον αγώνα με τη Μίλαν δεν θα κριθεί κάτι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα είναι σημαντικός αγώνας, αλλά καθοριστικός δεν πρόκειται να είναι», απάντησε ο διεθνής αμυντικός.

Μπορεί να επηρεάσει η νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ την απόδοσή σας στο Καμπιονάτο; «Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και να μην παρασυρθούμε από τη μεγάλη εμφάνιση και το θρίαμβο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μείνουμε ταπεινοί και συνεπείς στο πλάνο του προπονητή μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα», εκτιμά ο Τζόρτζιο Κιελίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: