Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Πετάει» και χωρίς… Φουρτάδο!!

«Πετάει» και χωρίς… Φουρτάδο
Προφανώς και δεν εξαρτάται από εκείνον.

Προφανώς και δεν έχει γίνει παίκτης-βαρόμετρο.

Προφανώς δεν έχει γίνει καν παίκτης που πείθει ότι αξίζει να παίζει στην ΑΕΚ.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο όμως ήταν αναμφίβολα ένας από τους λόγους που η «Ένωση» πετούσε στη Βέροια.

Ε, αυτόν τον… λόγο ο Έβαλντ Λίνεν επιβεβαιώθηκε πως δεν θα τον έχει διαθέσιμο στον νέο «τελικό» με τον Λεβαδειακό, αφού ο Αφρικανός (όπως και ο Μπουγαΐδης) δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Όπως επιβεβαίωσε η προπόνηση της Παρασκευής, ο Φουρτάδο θα έχει την ατυχία που προμηνυόταν όλη την εβδομάδα: Ότι μετά το πρώτο παιχνίδι που έδειξε πως μπορεί να προσφέρει… οτιδήποτε στην ΑΕΚ, δεν θα μπορέσει να παίξει στο επόμενο. Ο Αφρικανός επιθετικός λοιπόν δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους οπίσθιους μηριαίους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα και μαζί με τον επίσης τραυματία Μπουγαΐδη αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Τη θέση του λοιπόν σε αυτή πήρε ο Θωμάς Τσίτας, που προτιμήθηκε από τον Παυλή και συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά επί των ημερών του Λίνεν σε 18άδα. Πιθανότατα, δε, θα συμπεριλαμβάνεται και στην ενδεκάδα, αφού ο Γερμανός τον δοκίμασε εκ νέου ως αριστερό εξτρέμ στο (γνωστό κατά τ' άλλα) 4-2-3-1 αντί του Κατσικοκέρη.

Κατά τ’ άλλα, δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην αποστολή, όπου επιστρέφει ο Γιάγκο (μετά την τιμωρία της περασμένης εβδομάδας) και διατηρούνται οι Σταματής και Κοτσαρίδης, που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής και στη Βέροια.

Αναλυτικά οι 18 που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Κουτρουμπής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: