Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Συμφώνησε με ΚΠΡ ο Ρέντναπ!!


Συμφώνησε με ΚΠΡ ο Ρέντναπ!
Ο Χάρι Ρέντναπ θα είναι ο νέος προπονητής της ΚΠΡ!

Ο Άγγλος τεχνικός, σύμφωνα με τη «Mirror», συμφώνησε με τον λονδρέζικο σύλλογο για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει κάτι περισσότερο από 1 εκατ. λίρες το χρόνο και θα αναλάβει τα ηνία μετά το σημερινό παιχνίδι, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Τόνι Φερνάντες βρήκε τον αντικαταστάτη του Μαρκ Χιουζ - τον οποίο απέλυσε το πρωί της Παρασκευής - μέσα σε λίγες ώρες!

Ο Χάρι Ρέντναπ ήταν ο «εκλεκτός» του ιδιοκτήτη της ΚΠΡ, που κάλεσε τον έμπειρο κόουτς στο γραφείο του ώστε να συζητήσουν και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ρέντναπ θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με απολαβές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. λίρες το χρόνο.

Μάλιστα, με δήλωσή του στο «SkySports News», επιβεβαίωσε την επαφή με την ΚΠΡ και αρκέστηκε να τονίσει πως ενδέχεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Φυσικά, λόγω της παρουσίας της ομάδας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς νίκη έπειτα από 12 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, πρώτος στόχος είναι η επιβίωση του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ! Αν ο νέος «τιμονιέρης» των Ρέιντζερς καταφέρει να διατηρήσει τον σύλλογο στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδόσφαιρου, τότε θα λάβει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιο που συνέταξαν οι διοικούντες την ΚΠΡ.

Ο Ρέντναπ θα βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ» ώστε να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη 13η «στροφή» του πρωταθλήματος και από την Κυριακή θα αναλάβει τα ηνία. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους», στον πάγκο των Λονδρέζων θα βρεθούν οι Μαρκ Μπόουεν και Έντι Νετζβιέσκι.

Πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: