Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τα πλάνα του Δώνη για το ντέρμπι!!

Τα πλάνα του Δώνη για το ντέρμπι
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μετά τη χθεσινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» τρεις ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι απέκτησαν τον πρώτο λόγο να αγωνιστούν ως βασικοί κόντρα στους Πειραιώτες.

Στο κέντρο της άμυνας - δίπλα στον Κατσικά - αναμένεται να αγωνιστεί ο Βιβιάν αντί του Κουμάλο, αφού μπορεί να προωθήσει καλύτερα την μπάλα προς το κέντρο. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Λίνο, ο οποίος έχει το προβάδισμα να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας (αν και χθες μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχή στο οικογενειακό διπλό με τον Σταφυλίδη). Επίσης, ο Φωτάκης θα πάρει τη θέση του ντεφορμέ Λάζαρ στον άξονα και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κάτσε.

Εν τω μεταξύ, ο Έτο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο αριστερό γόνατο και αν δεν πονέσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακή τότε θα ξεκινήσει εκείνος και όχι ο νεαρός Κωνσταντινίδης.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Ρομπέρ θα παίξει αριστερά στο κέντρο, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και οι Αθανασιάδης και Λόρενς θα απαρτίζουν το επιθετικό δίδυμο.

Υπενθυμίζεται ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γλύκος μετά την ανόητη ενέργεια του Χακόμπο, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη χθεσινή προπόνηση το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, αλλά και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος από την Πέμπτη είναι και επισήμως το «Νο2» (εκτός των οικονομικών θεμάτων) στην ομάδα.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: