Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

«Απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»
Ακόμη και την ήττα να γνωρίσει ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος μίλησε στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου».

Εκτός από το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά και για την αλλαγή προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:


«Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλυτέρα, αλλά έκανε μια αξιοπρεπή πορεία. Πλέον κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει να απαλύνει τον πόνο του από το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ,αλλά δεν πρόκειται για τον παλιό ΠΑΟΚ που είχε τις μεγάλες ηγετικές μορφές. Θα είναι ένας ΠΑΟΚ που θα κοντράρει όσο μπορεί τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα πρωταθλητή ακόμη και αν χάσει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι πανίσχυρος, αφού είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής:

«Όλα τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας δει την τελευταία του εμφάνιση παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί φέτος να πετύχει την μεγαλύτερή του διάκριση. Όπως και ο Πανιώνιος που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό:

«Νομίζω πως είναι έμπειρος ο Λίνεν και δεν θα αφήσει τους παίκτες να επαναπαυτούν μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 4-0 και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα τα πάει καλά. Ο Λεβαδειακός είναι καλός και δείχνει πως έχει βρει τον εαυτό του. Έχει δυνατότητες και γι αυτό πιστεύω πως στη συνέχεια θα τα πάει ακόμη καλυτέρα».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό:

«Τα παιδιά που δεν ήταν βασικοί θέλουν να δείξουν την αξία τους, ενώ οι βασικοί δεν αισθάνονται σίγουροι, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την απόδοση τους. Αυτό διαρκεί το πολύ για τρία με τέσσερα παιχνίδια, όμως μετά υπάρχουν πάλι γκρίνιες. Ωστόσο, επειδή ξέρω τον Χουάν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος χαρακτήρας και πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού».

Για την «ουρά» της βαθμολογίας:

«Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση για την Σούπερ Λίγκα, δηλαδή τόσες ομάδες να διεκδικούν την παραμονή τους. Από εκεί και περά θα μετρήσει κατά ποσό θα έχουν ηρεμία και αν θα έχουν οικονομικά προβλήματα».


Για το μέλλον του ίδιου:

«Θέλω να δουλέψω θέλω να συνεχίσω το έργο σε κάποια ομάδα και ελπίζω να βρεθώ σύντομα σε μία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: