Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Έχουμε χρόνο για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»

«Έχουμε χρόνο για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»
Σίγουρος πως η Βέροια έχει χρόνο, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή (22/11) ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» μίλησε για το εργασιακό περιβάλλον που βρήκε εκεί, αλλά και για το δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Κέρκυρα.

«Γνώριμο το εργασιακό περιβάλλον για μένα, καθώς είμαι σε θέση να γνωρίζω το 50% των στελεχών της ομάδας από την πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία μας. Αυτή είναι η καλύτερη αφετηρία που μπορεί να έχει ένας προπονητής όταν αναλαμβάνει στην μέση της σεζόν μια ομάδα. Το ότι έχουμε μπροστά μας τα 2/3 των αγώνων δηλώνει ότι έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για να αποκτήσει η ομάδα την αγωνιστική δυναμική που θα της επιτρέπει να κερδίσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι όταν διαχειριστούμε σωστά τον χρόνο τότε μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί ως επαγγελματίες. Είναι γνωστό ότι από το ίδιο το άτομο (άνθρωπο) πηγάζει και η απώλεια και η σωτηρία. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας πιστεύω ότι το αδικεί η σημερινή βαθμολογική θέση της Βέροιας και είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα θα ανακάμψει. Η Κέρκυρα τον τελευταίο μήνα είχε θετικά αποτελέσματα. Πηγαίνουμε να αγωνιστούμε με στόχο να έχουμε βαθμολογικά οφέλη. Σε αυτή την προσπάθεια θα μας λείψουν ο τιμωρημένος Καφές και ο Τόμας»
, τα λόγια του νέου τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» στη πρώτη του συνέντευξη Τύπου που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (23/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια: