Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ιωαννίδης: Όταν δεν έχεις χρήματα, δουλεύεις περισσότερο»

Υπόσχεση για πολλή δουλειά από πλευράς του ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί τον αθλητισμό, έδωσε κατά την ομιλία του στη γιορτή του ΠΣΑΤ, ο Υφυπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο κ. Ιωαννίδης εξήγησε ότι όταν δεν υπάρχουν χρήματα, απαιτείται πολλή δουλειά και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το παν για να κρατήσει ζωντανά τα κολυμβητήρια και τα κλειστά γήπεδα.
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ιωαννίδης:
«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ ως εκπρόσωπος της πολιτικής στον αθλητισμό και που θα τιμηθούν οι καλύτεροι αθλητές και ομάδες. Θέλω να τονίσω πως μια χώρα 10.000.000 έχει πάρει τόσα μετάλλια και έχει τόσους αθλητές στην 8άδα. Ο στόχος που έχουμε είναι να κρατήσουμε ζωντανά τα κολυμβητήρια και τα γήπεδα. Όταν δεν έχεις χρήματα πρέπει να δουλεύεις περισσότερο και όταν έχεις στεναχώρια να τρέχεις και να γυμνάζεσαι. Εμείς αυτό κάνουμε. Σε συνεργασία με τον Χαροκόπειο, θα έχουμε ένα ερευνητικό πρόγραμμα με τις διατροφικές συνήθειες και τον σωματότυπο κάθε παιδιού.
Ο κάθε γονιός θα παίρνει γράμμα από το Χαροκόπειο που θα λέει τι θα πρέπει να προσέχει το παιδί του. Θα κοιτάξουμε φτωχά παιδιά της περιφέρειας να μπορούν να σιτίζονται και να μένουν στα σχολεία. Η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο πάει για τα τελικά του Μουντιάλ, στο μπάσκετ δύο ομάδες πήγαν στο φάιναλ φορ και η μια το πήρε. Θα ξανανοίξουμε σχολές προπονητών. Πιστεύω πως οι μεγάλες τομές θα βοηθήσουν τον αθλητισμό. Έχουμε μειωμένα χρήματα για το 2013, αλλά έχουμε μάθει να πολεμούμε, μπορεί να βρούμε κι άλλα χρήματα για να είμαστε καλά με τα στάδια και τις ομοσπονδίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: