Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Άρης-Μετρά αντίστροφα

Κρίσιμη σύσκεψη των νομικών με τη νέα διοίκηση του Άρη για το άρθρο 99, αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.
Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η υπόθεση υπαγωγής του Αρη στο άρθρο 99, που θεωρείται και είναι θέμα υψίστης σημασίας για τους «κίτρινους», οι οποίοι εξαρτούν την επιβίωσή τους από το άνοιγμα ή όχι της διαδικασίας κατά την εκδίκαση της αίτησής τους, που θα συζητηθεί στις 11 Ιανουαρίου.
Τρεις εβδομάδες περίπου πριν από τη μάχη ενώπιον του δικαστηρίου, οι διοικητικές ανακατατάξεις είχαν ως συνέπεια να καθυστερήσουν και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε οι νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση (Αργυριάδης, Χριστοφορίδης, Τσομίδης) να πάνε με γεμάτη τη φαρέτρα τους.
Ενέργειες που αφορούν κυρίως τις συμφωνίες που απαιτούνται, πέρα από την πολύ πιθανή συναίνεση του Δημοσίου, και με κάποιους πρώην ποδοσφαιριστές, αφού το Δημόσιο από μόνο του δεν αρκεί για το 60% των πιστωτών που είναι αναγκαίο εκ του νόμου.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Για τον λόγο αυτόν σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να γίνει μια κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ των νομικών και της νέας διοίκησης, αφενός για να ενημερωθεί η τελευταία γύρω από όλες τις πτυχές της διαδικασίας και αφετέρου για να παρθούν κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το άρθρο 99 και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Οι νομικοί μέσα στα επόμενα 24ωρα έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις επαφές με πρώην παίκτες στους οποίους έχουν επιδικαστεί μεγάλα ποσά από προσφυγές (Σηφάκης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Γκαρσία, Καστίγιο), προκειμένου να διερευνήσουν αν είναι θετικοί να δεχτούν ένα «κούρεμα» και φυσικά να βάλουν το ποσό που θα προκύψει στο άρθρο 99 και να εμφανιστούν ως συναινούντες πιστωτές. Για να προχωρήσουν όμως οι νομικοί σε συζητήσεις και πολύ περισσότερο σε συμφωνίες, χρειάζεται να ξέρουν από τη διοίκηση τι οικονομικά περιθώρια έχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: