Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Οι πρώτες ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος

Οι πρώτοι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθούν την Τετάρτη, με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να είναι φοβορί για την πρόκριση, σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια, ενώ στο τέταρτο θα πρέπει να γίνει... ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από νωρίς και συγκεκριμένα στις 14:00, όπου η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Το 4-0 του Ολυμπιακού σταδίου, δεν αφήνει περιθώρια για όνειρα στην ομάδα του Κορυδαλλού, ακόμα και από τη στιγμή που οι πράσινοι θα πάνε με πολλές απουσίες στο ματς. Εκτός αποστολής άλλωστε έχουν μείνει οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Φορναρόλι, Κοτσόλης, Βιτόλο, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Κουίνσι, Βελάσκες και Κουσίδης.

Στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, η Νίκη θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό. Ξεκάθαρο προβάδισμα για την ομάδα της Κομοτηνής λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα, όμως οι Βολιώτες είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμοι, τουλάχιστον στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Στις 20:00 στην Πάτρα και στο γήπεδο της Αγυάς, η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Η νίκη των Πειραιωτών στο πρώτο παιχνίδι με 2-0, αναμένεται να κάνει πιο εύκολο το έργο τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση, τη στιγμή που θα αγωνιστούν και με αρκετές αλλαγές, προκειμένου ο Ζαρντίμ να δοκιμάσει και κάποιους παίκτες του.

Τέλος την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που θα χρειαστεί να... ιδρώσει για να πάρει την πρόκριση. Η ήττα από τον Φωστήρα στον Ταύρο με 1-0, κάνει επικίνδυνη την ρεβάνς για την ομάδα της Πλατείας, όμως και πάλι είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση, καθώς το σκορ αυτό μπορεί εύκολα να ανατραπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: