Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Παπασταθόπουλος: "Θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας"

Λεκτικό επεισόδιο με τον τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, Ράφαελ Σέφερ είχε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Στην αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με την Βέρντερ Βρέμης που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης, Ράφαελ Σέφερ, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Η κόντρα του Σέφερ με τον Παπασταθόπουλο ξεκίνησε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε μετά την λήξη του αγώνα με εκατέρωθεν δηλώσεις.
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του πορτιέρο της Νυρεμβέργης μετά την λήξη του αγώνα με τον Βέρντερ Βρέμης.
"Ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο που παίξαμε και είπε ότι δεν μας άξιζε η νίκη. Εγώ του είπα, όμως, ότι δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα. Έγιναν πρωταθλητές με μόλις 4 σουτ στο EURO".
Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα BILD και απάντησε στον Σέφερ: "Αυτό που είπε ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης ήταν ρατσιστικό. Τώρα όλοι γνωρίζουν πλέον το επίπεδό του. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με ρατσιστές και παίκτες κατώτερου επιπέδου από εμένα".
Η τοποθέτηση του Παπασταθόπουλου, έφερε νέα αντίδραση από τον Σέφερ: "Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Θα έπρεπε κάποιος να τον ενημερώσει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός. Ειδικά στις μέρες μας και στην ηλικία του θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Το ξαναλέω: Πρώτος αυτός προσέβαλε εμένα και τον τρόπο παιχνιδιού μας".
"Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί από εσάς θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας", ήταν το τελευταίο σχόλιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: