Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Με μια πιρόγα…!

Ο Μαραμά Βαϊρουα, σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, πανηγύρισε με την… πιρόγα του και έστειλε τον Πανθρακικό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός της Νίκη Βόλου με σκορ 1-1.

Με μια πιρόγα…
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, με την αβάντα του 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Κομοτηνή, έκαναν μια μεστή εμφάνιση και στο 57’ μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Βαϊρουά. Ο Λουσέρο, πήρε ριμπάουντ μετά το σουτ του Κυβελίδη, έστρωσε στον μέσο από την Ταϊτή, ο οποίος πλάσαρε και σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Εκεί, όλα τελείωσαν καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση. Το γκολ του Κυριάκου, στο 67’ άλλαξε μόνο το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσιαύτη, έστειλε τους «πράσινους» στην επόμενη φάη.



Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58' Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75' Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70' λ.τ Σκούφαλης), Σαμαράς. .

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80' Κοντογουλίδης), Μίνγκας (88' Μοσχάκης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72' λ.τ Γωνιάδης), Μουνάφο..

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: