Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αρκετά προβλήματα ενόψει «Φονέα»

Γεμάτο είναι το «απουσιολόγιο» του προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Φωστήρα που θα γίνει την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη.

Αρκετά προβλήματα ενόψει «Φονέα»
Αction Images
Πιο συγκεκριμένα, ο «Ελέ» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κολοβού, Λαμπρόπουλου, Σπυρόπουλου και Κουλουχέρη. Οι πρώτοι δύο εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο τρίτος έμεινε εκτός αποστολής, ενόψει Φωστήρα, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης, ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν συμπεριελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Απών από την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα του Ταύρου θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο απέναντι στον «Φονέα», λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Στον αντίποδα, ο Ελευθερόπουλος στα πλάνα του μπορεί να υπολογίζει τον νεαρό επιθετικό της ομάδας, Μάρκο Ντούνη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου, ενόψει Φωστήρα:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Οκόγιε, Αραβίδης, Ντούνης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: