Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μια… ζωή Μπαρτσελόνα ο Πικέ!!

Το ασημένιο έμβλημα για τα 25 χρόνια που είναι μέλος της Μπαρτσελόνα, παρέλαβε ο Ζεράρδ Πικέ, μαζί με άλλους 683… πιστούς των Καταλανών, σε τελετή που έγινε στο «Καμπ Νου».

Μια… ζωή Μπαρτσελόνα ο Πικέ!
Ώρες αφότου γεννήθηκε, τον Φεβρουάριο του 1987, ο Ζεράρδ Πικέ έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα και βασικός… υπεύθυνος ήταν ο παππούς του, Αμαντόρ Μπερναμπέου, ο οποίος φρόντισε να τον δηλώσει στα μητρώα. Έτσι, 25 χρόνια αργότερα η ομάδα της Καταλονίας παρασημοφόρησε τον Ισπανό αμυντικό για την πίστη του στον σύλλογο, δίνοντας του το ασημένιο έμβλημα, το οποίο πηγαίνει σε όσους έχουν κάρτα μέλους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στην τελετή παράδοσης, που έλαβε χώρα στο «Καμπ Νου», ο Πικέ συνοδευόταν από τους γονείς του, τον παππού και τη γιαγιά του αλλά και τη σύζυγό του, Σακίρα. «Το να είσαι μέλος της οικογένειας της Μπαρτσελόνα είναι κάτι μοναδικό. Είναι πραγματικά, τιμή και γι’ αυτό θα πρέπει να απολαμβάνεις αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Είναι ένας σύλλογος που ανήκει στα μέλη του και γι’ αυτό τον κάνει τεράστιο», δήλωσε σχετικά ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα».

Τέλος, ο Αμαντόρ Μπερναμπέου, ο παππούς του Πικέ, τόνισε πως το παιδί του εγγονού θα είναι γίνει και αυτό μέλος της Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που έρθει στον κόσμο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: