Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βιλανόβα αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο!!

Και πάλι αντιμέτωπος με τον καρκίνο είναι ο Τίτο Βιλανόβα, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου στην παρωτίδα.

Ο Βιλανόβα αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο
Μία ημέρα μετά την είδηση πως ο Ερίκ Αμπιντάλ νίκησε και πάλι τον καρκίνο και επιστρέφει στην ενεργό δράση, η Μπαρτσελόνα συγκλονίζεται από μια δυσάρεστη είδηση!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo” ο Τίτο Βιλανόβα βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε εξετάσεις που έκανε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επανεμφανιστεί.

Ο Βιλανόβα είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη αφαίρεση όγκου στην παρωτίδα στις 22 Νοεμβρίου 2011 και τότε, οι ιατροί έκαναν λόγο για μια μεγάλη νίκη.

Μέχρι στιγμής από την Μπαρτσελόνα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα, ωστόσο δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας επιβεβαιώνουν την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Ωστόσο, οι φήμες έχουν ενταθεί τα τελευταία λεπτά καθώς η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό μέσω των ισπανικών ΜΜΕ πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες για σήμερα ενέργειες, δηλαδή το δείπνο Χριστουγέννων αλλά και η παρουσία του Σάντρο Ροσέλ σε εκδήλωση της ομάδας.

Εάν θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση -με διάψεύση ή επιβεβαίωση του δημοσιεύματος- από την Μπαρτσελόνα δεν έχει διευκρινιστει ακόμη.

Ωστόσο, ήδη, κάποιες ιστοσελίδες στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου αναφέρουν ότι οι διοικούντες την ομάδα έχουν αρχίσει να αναζητούν έναν αντικαταστάτη, μέχρι ο Βιλανόβα να είναι σε θέση να κάτσει και πάλι στον πάγκο της "Μπάρτσα".


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: