Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τα είπαν Βενγκέρ – Γουόλκοτ!!

Μετά τη… συμφιλίωσή τους, οι Αρσέν Βενγκέρ και Θίο Γουόλκοτ συζήτησαν για το θέμα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και του μέλλοντός του στην Άρσεναλ.

Τα είπαν Βενγκέρ – Γουόλκοτ
Ο Αλσατός κόουτς, καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες ώστε να διατηρήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ των «κανονιέρηδων». Σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές και θέλησε να εκμεταλλευτεί το καλό κλίμα στη σχέση του με τον παίκτη, τον τελευταίο καιρό.

Όπως φάνηκε και αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο «Μαντέσκι», όπου η Άρσεναλ, το βράδυ της Δευτέρας, επικράτησε 5-2 της Ρέντινγκ, ο Βενγκέρ έδωσε το χέρι του και αγκάλιασε τον Θίο Γουόλκοτ που είχε πετύχει το τελευταίο γκολ της βραδιάς διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι δυο τους, δείχνουν να έχουν αφήσει στο παρελθόν τις άσχημες μέρες, όταν στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Άγγλος διεθνής ήταν παραγκωνισμένος και είχε δυσαρεστηθεί από την τακτική του προπονητή του. Ο κόουτς των «κανονιέρηδων», σε τετ – α – τετ που είχαν, του ξεκαθάρισε ότι αυτό γινόταν κυρίως λόγω του θέματος του συμβολαίου του, από τη στιγμή που δεν ήθελε να το ανανεώσει.

Ο Γουόλκοτ πλέον είναι πιο ήρεμος και όπως αναφέρει η «Daily Mail», εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, λαμβάνοντας όμως εγγυήσεις για τον ρόλο του στην ομάδα.

Το οικονομικό σκέλος, επιπλέον, δεν τον αφήνει αδιάφορο, αφού φέρεται να αξιώνει 100.000 λίρες εβδομαδιαίως. Από πλευράς Άρσεναλ, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως με μια προσφορά που θα φτάνει τις 85.000 λίρες, ο παίκτης θα πει το «ναι».

Άσχετα, πάντως, από τις εξελίξεις στο θέμα του Θίο Γουόλκοτ, οι Γουίλσιρ, Γκιμπς, Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ και Τζένκινσον, έχουν όλοι συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, το οποίο και θα υπογράψουν εντός των επόμενων ημερών. Αλλιώς, από το 2013…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: