Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Θλάση για τον Χακόμπο!!

Με θλάση και εκτός προπονήσεων βρίσκεται από χθες ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που έπαιζε για αρκετή ώρα με πρόβλημα στο πόδι του, περίμενε χθες ως αργά το ιατρικό πόρισμα για την θλάση με την οποία εγκατέλειψε το γήπεδο των "Ζωσιμάδων" τη Δευτέρα.

Η αρχική διάγνωση είναι πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού και αυτό ίσως περιορίσει την διάρκεια απουσίας του από τα γήπεδα. Αν όμως είναι θλάση δευτέρου βαθμού, τότε τα πράγματα γίνονται σοβαρότερα, έστω και αν ο Παναγιώτης Γλύκος είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ομάδα.

Το ζητούμενο είναι βεβαίως αν ο Χακόμπο έπρεπε να αντικατασταθεί από το σημείο του τραυματισμού του στο πρώτο ημίχρονο ή αν καλώς έμεινε ως το τέλος του αγώνα με την δική του μάλιστα υπόδειξη και θέληση. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 0-2 στο ημίχρονο και 0-3 στις αρχές της επανάληψης πράγμα που σημαίνει ό,τι δεν υπήρχαν συνέπειες σε περίπτωση αντικατάστασης του, κάνει το περιστατικό ακόμα πιο δυσεξήγητο. Τώρα η ομάδα είναι σε αναμονή της ιατρικής γνωμάτευσης που επρόκειτο να εκδοθεί αργά χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωι.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: