Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Στη Λίβερπουλ Στάριτζ, Ιντς»!!

Η Λίβερπουλ φέρεται να είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ από την Τσέλσι και την επιστροφή του Τομ Ιντς από την Μπλάκπουλ, βγάζοντας από τα ταμεία της συνολικά 20 εκατ. ευρώ.
Αρχικά οι Times ανέφεραν ότι όλα είναι τελειωμένα, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η επιβεβαίωση του BBC μέσω twitter ότι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και οι συμφωνίες είναι πολύ κοντά. Ο Ντάνιελ Στάριτζ, λοιπόν, βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, με την Τσέλσι να βάζει στα ταμεία της περίπου 15 εκατ. ευρώ, ενώ οι «κόκκινοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά και στην επιστροφή του Τομ Ιντς.
Ο 20χρονος Άγγλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, όμως από τη στιγμή που δεν πήρε όσες ευκαιρίες θα ήθελε, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπλάκπουλ το καλοκαίρι του 2011. Περίπου 1,5 χρόνο μετά και με τον νεαρό άσο να βγάζει μάτια, ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να διορθώσει το λάθος και να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει πίσω στο «Άνφιλντ»! Όπως όλα δείχνουν οι ανακοινώσεις αναμένεται να έρθουν τις επόμενες ημέρες, ενώ η αποχώρηση του Στάριτζ από το «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι δεδομένο ότι θα ενισχύσει τις φήμες για απόκτηση του Φαλκάο.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: