Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τεννές: «Ίσως διεκδικήσει και την πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ, αν ενισχυθεί έτσι όπως διαβάζουμε»

Ο έμπειρος προπονητής, Μπάμπης Τεννές, Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και έκανε την αποτίμηση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος.

Για το Πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι πρέπει να είναι το χειρότερο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Το Πρωτάθλημα χωριζόταν σε τρία γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι ομάδες που διεκδικούσαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, το δεύτερο αυτές που ήθελαν να βγούνε Ευρώπη και το τρίτο αυτές που πάλευαν για τη σωτηρία. Φέτος οι μισές ομάδες δεν έχουν κανέναν από αυτούς τους στόχους, παλεύουν για την επιβίωσή τους. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Θα το χώριζα σε δύο γκρουπ. Το ένα είναι αυτό με τις ομάδες που έχουν διοικητική συνέπεια και το άλλο με τις ομάδες που ασχολούνται με την επιβίωσή τους. Δεν είναι παράξενο που ο Πανθρακικός είναι ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό; Βλέπεται πως όσες ομάδες έχουν σταθερή διοίκηση είναι στις πρώτες θέσεις».

Για τον Ατρόμητο:

«Νομίζω ότι είναι μια πορεία που έχει συνέχεια και πέρσι ήταν στις πρώτες θέσεις και από τη στιγμή που δεν υπάρχει Παναθηναϊκός είναι λογικό να βρίσκεται ψηλά».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει και την πρώτη θέση, αν οι επιλογές που θα κάνει στη μεταγραφική περίοδο τώρα θα είναι αντάξιες με αυτές που περιμένει ο κόσμος και με αυτές που διαβάζουμε. Έχει κάνει καλή κίνηση με τον Κατσουράνη και θα κάνει προσπάθεια να πλησιάσει τον Ολυμπιακό. Είναι το μεγάλο φαβορί για δεύτερη θέση. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για τη δεύτερη θέση. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τις κινήσεις που θα γίνουν».

Για ΆΕΚ και Άρη:

«Νομίζω ότι η δυναμική και βαριά φανέλα, μαζί με τις κινήσεις που θα κάνουν θα τους φέρουν πιο πάνω στις θέσεις και θα αποφύγουν τον υποβιβασμό».

Για Πανιώνιος, ΠΑΣ, Πανθρακικό:

«Έχουν κάνει μεγάλο βήμα για τη σωτηρία , με καλή συγκομιδή βαθμών. Από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους δεν θα έχουν άγχος και θα βγάλουν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο γύρο».

Για την Κέρκυρα και ότι είναι «υποψήφια» για υποβιβασμό:

«Και πέρσι τέτοια εποχή το λέγανε αυτό για την Κέρκυρα αλλά στο τέλος έπεσαν ομάδες που δεν περιμέναμε. Δείχνει αδύναμη αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τις κινήσεις που θα κάνουν οι ομάδες και μετά να πούμε ποιες θα πέσουν».

Για δεύτερο γύρο και μπορεί να βελτιωθεί κάτι:

«Θέλω να πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα αυτό θα είναι μια άσχημη παρένθεση και ότι θα έρθουν στη συνέχεια πιο ανταγωνιστικά. Δε νομίζω ότι στο δεύτερο γύρο θα ανέβει το επίπεδο».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και ότι πλέον έχει έναν μεγαλομέτοχο που προσφέρει στην ομάδα:

«Αυτό είναι το ατού του ΠΑΟΚ, η οικονομική δυνατότητα του μεγαλομετόχου και ότι θέλει να προφέρει στην ομάδα . Τη δυναμική την είχε το μόνο που του έλειπε είναι αυτό που του δίνει τώρα ο μεγαλομέτοχος. Δεν είναι μακριά η χρονιά που ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει κάποιον τίτλο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: