Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκουράζει… κάποιους!!

Ναι, ο Ζαρντίμ θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Aκόμη κι έτσι, όμως η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή δεν στερείται παικτών που αποτελούν βασικές επιλογές μέχρι τώρα.

Ξεκουράζει… κάποιους
Οι αλλαγές και η παρουσία παικτών νέων ή με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ήταν αναμενόμενες.

Όμως, ακόμη κι έτσι, ανάμεσα στους παίκτες τους οποίους και επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη ρεβάνς στην Πάτρα δεν στερείται ονομάτων παικτών που αποτελούν βασικές επιλογές για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε τους Γιαννιώτη, Ζαραδούκα και Ιωαννίδη στο σύνολο των παικτών που θα ταξιδέψει για την Πάτρα, αφήνοντας εκτός του Κάρολ και τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή…

Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης.

Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δύο οικογενειακά διπλά, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Στη συνέχεια δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Τοροσίδης, Σιόβας, Πάντελιτς, Αμπντούν και Τάτος (γαστρεντερίτιδα).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: