Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ένας αδιάφορος και ανεύθυνος πατέρας

Συνέντευξη σε ιταλικό περιοδικό παραχώρησε η Ραφαέλα Φίκο, όπου χαρακτηρίζει αδιάφορο και ανεύθυνο τον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει συναντήσει τη νεογέννητη κόρη του.

Ένας αδιάφορος και ανεύθυνος πατέρας
Ήταν ένα από τα «σίριαλ» που κυριάρχησαν στα ιταλικά έντυπα για μήνες. Η εγκυμοσύνη της Ραφαέλα Φίκο, η οποία υποστήριζε πως περιμένει το παιδί του Μάριο Μπαλοτέλι και η επίμονη αμφισβήτηση του ποδοσφαιριστή σε ό,τι αφορά στην πατρότητα. Με απειλές που εκτοξεύονταν εκατέρωθεν, με προειδοποιήσεις πως το μωρό θα υποβληθεί σε τεστ DNA ώστε να αποδειχτεί αν ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο πατέρας και με «δακρύβρεχτες» δηλώσεις της μέλλουσας μητέρας.

Λίγο πριν τη γέννηση του μωρού, ο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε με τη Φίκο σε φωτογραφίες, όπου φαινόταν πως έχει επέλθει η ηρεμία στη σχέση τους και όλα πηγαίνουν καλύτερα. Μάλιστα, οι πληροφορίες που έφταναν από την Ιταλία, έκαναν λόγο για επικείμενο γάμο.

Η Ραφαέλα Φίκο, όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά πως ο γάμος αυτός θα γίνει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Chi», παρουσιάστηκε εξοργισμένη με τη συμπεριφορά του Μπαλοτέλι. «Ο κύριος Μπαλοτέλι είναι ένας ανεύθυνος και αδιάφορος άνθρωπος. Την ημέρα που γέννησα την Πία, του έστειλα ένα σωρό μηνύματα. Σε κανένα δεν απάντησε. Τελικά κατάφερα να έρθω σε επαφή μαζί του μετά τα μεσάνυχτα. Όταν του είπα πως γέννησα, εκείνος είπε πως δεν τον ενδιαφέρει. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει», τόνισε η Φίκο.

Πριν λίγο καιρό φαινόταν πως η σχέση σας θα οδηγούσε σε γάμο. «Όλα όσα έγιναν ήταν σχεδιασμένα από τον Μπαλοτέλι. Ήθελε μόνο να βελτιώσει την εικόνα του, σε μια περίοδο που δεν έπαιζε και είχε και άλλα προβλήματα. Απλά μας χρησιμοποίησε», απάντησε η Ιταλίδα.

Ο παίκτης αμφισβητούσε την πατρότητα από την αρχή. Συνεχίζει και τώρα να την αμφισβητεί; «Ούτε που ξέρω. Αλλά το τεστ DNA θα το κάνω μόνη μου, χωρίς να μου το ζητήσει. Θα αποδείξω πως αυτός είναι ο πατέρας και θα τον… ξεμπροστιάσω σε όλο τον κόσμο», σημείωσε η Φίκο.

Θα το κάνετε αυτό, ώστε να τον υποχρεώσετε να σας στηρίξει οικονομικά; «Μέχρι τώρα δεν έχει ξοδέψει για εμάς ούτε ευρώ. Κοστίζει όσο η… Τζοκόντα, αλλά δεν μας έχει δώσει ούτε δεκάρα. Ούτε τηλέφωνο με πήρε να με ρωτήσει αν χρειάζομαι κάτι. Αλλά δεν με νοιάζουν τα λεφτά του. Δεν τα έχουμε ανάγκη», ήταν η απάντησή της.

Αν ο Μάριο επιστρέψει και ζητήσει να δει την κόρη του, ποια θα είναι η στάση σας; «Μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί να τη δει ούτε από φωτογραφία. Αλλά αν έρθει, η πόρτα είναι ανοικτή. Αντίθετα η πόρτα της καρδιάς μου θα μείνει κλειστή για πάντα. Για μένα ο κύριος Μπαλοτέλι έχει πάψει να υπάρχει», απάντησε η Ραφαέλα Φίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: