Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Φέρνει τον Βερμούντεζ ο ΠΑΟΚ


«Λαβράκι» από την Κολομβία φέρνει ο Δικέφαλος. Ο λόγος για τον νεαρό διεθνή διαγώνιο Γούλιαν Βερμούντεζ , ο οποίος είναι 2.02μ , 18 ετών(1994) και αποτελεί το μέλλον της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας. Είναι ένας αθλητής πολύ αλτικός που εκτός από την επίθεση μπορεί να βοηθήσει και στο μπλοκ και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Απόστολο Αρμενάκη.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που στο πρόσωπο του Γουίλιαν Βερμούντεζ βλέπουν τον αντικαταστάτη του Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Πρόκειται για τον Κολομβιανό διαγώνιο που έκανε καριέρα στον Παναθηναϊκό και επί σειρά ετών οδήγησε τους πράσινους στην κατάκτηση των τίτλων. Αν και μόλις 18 ετών ο Γουίλιαν Βερμούντεζ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας και πρόσφατα ήταν και στην 12αδα της ομάδας που έπαιξε στο περιφερειακό κύπελλο που διοργανώνει η Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ήδη στον ΠΑΟΚ έχουν τρέξει τις διαδικασίες για την έκδοσης της βίζας του και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία άφιξης του στην Θεσσαλονίκη. Η επιλογή του παίκτη έγινε με γνώμονα τις συστάσεις που πήρε τεχνική ηγεσία και διοίκηση για τον νεαρό αθλητή που έρχεται σε πρώτη φάση για να αποτελεί μια λύση στα χέρια του Γιάννη Μέλκα πίσω από τον Απόστολο Αρμενάκη. Μάλιστα η σκέψη της απόκτησης του νεαρού διαγώνιου ωρίμασε περισσότερο στον ΠΑΟΚ μετά και τον τραυματισμό του Απόστολου Αρμενάκη , που ευτυχώς δεν αποδείχτηκε σοβαρός, γιατί τότε η ομάδα δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Τα καλύτερα λόγια για τον Βερμούντεζ είπε και ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ και συμπατριώτης του Χουάν Καμίλο Αμπουίλα ο οποίος τον γνωρίζει από την Εθνική ομάδα.

Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο του Βερμούντεζ ο ΠΑΟΚ να βρει και τον διαγώνιο των επόμενων ετών. Αναμφίβολα είναι ένας παίκτης που χρειάζεται δουλειά αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για τον Γιάννη Μέλκα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έχει η ομάδα σε πρωτάθλημα , κύπελλο και League Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: