Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Δεν πείσθηκαν...!!

Όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, Αδαμίδης και Κιντής είχαν συνάντηση με μέλη της  ORIGINAL, υπήρξαν στιγμές έντασης, πολλά ακούστηκαν, αλλά... λίγα τους έπεισαν! Όλες οι λεπτομέρειες.
Αδαμίδης και Κιντής έφυγαν απόν τα Σπάτα μετά τη συνάντηση που διήρκεσε αρκετή ώρα με μέλη της ORIGINAL που έχουν υπό (συμβολική) κατάληψη τα γραφεία της ΠΑΕ. Συνάντηση που είχε αρκετές στιγμές έντασης, αφού ο Αδαμίδης δεν έπεισε για τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν την περίδο που είχε τη διοίκηση της ομάδας. Αιτία; Οι δικαιολογίες που δεν αιτιολογούσαν επι της ουσίας το γιατί δεν είχε πληρωθεί το άρθρο 44 δυο χρόνια, το ΙΚΑ, οι ρυθμίσεις της εφορίας, οι προμηθευτές και οι παίκτες. Μάλιστα, οι οπαδοί έλεγαν διαρκώς «Πες μας τι πλήρωνες, αφού όλα ήταν απλήρωτα...».  Ο Σταύρος Αδαμίδης δέχθηκε... επίθεση ερωτήσεων για τον Τζιμπούρ και το «δώρο» στον Ολυμπιακό, δεν έπεισε όμως για τις προθέσεις του, αλλά και για τη μη αδειοδότηση που αφορά την Ευρώπη. «Μας κορόιδευες για το άρθρο 44, αυτό δεν έγινε ποτέ.... Προφανώς τα είχες κάνει πλακάκια με τον Παππά για να πηγαίνουν τα λεφτά στην τσέπη του» φέρονται να έλεγαν οι οπαδοί της ΑΕΚ.
Οσον αφορά τον Κιντή, ειπώθηκαν πολλά που αφορούσαν και την οργάνωση των οπαδών της ΑΕΚ, ενώ για το θέμα της «Empire» και το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που... αγνοείται δεν υπήρξε επί της ουσίας απάντηση.  
Η συνάντηση που αποκάλυψε το gazzetta.gr
Οπως είχε προγραμματιστεί είναι σε εξέλιξη τούτη τη στιγμή η συνάντηση μεταξύ των μελών της ORIGINAL και του Σταύρου Αδαμίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα όπου τελούν υπό (συμβολική) κατάληψη από το μεγαλύτερο οργανωμένο κίνημα οπαδών της Ενωσης. Η είδηση όμως είναι (και την αποκαλύπτει το gazzetta.gr) η... Guest Star παρουσία του Γιώργου Κιντή!
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη συνάντηση -και κυρίως το αποτέλεσμά της- αναμένεται με μεγάλη αγωνία αφού είναι γνωστά όσα έχουν προηγηθεί στις σχέσεις των δυο ανδρών που ξεκίνησαν ως φίλοι με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις (κυρίως από την πλευρά του Αδαμίδη) και εξελίχθηκαν σε εχθρούς με τον Κιντή να κατηγορεί και να μηνύει τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ ακόμη και για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 5 εκατ. ευρώ!
Ο Αδαμίδης αναμένεται (μετά τον Κασνακίδη που συναντήθηκε με μέλη της ORIGINAL και κάρφωσε σε αρκετές περιπτώσεις τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ) να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι την διετία που ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ μπήκαν στα ταμεία της ΑΕΚ περί τα 17 εκατ. ευρώ και όμως στο ίδιο διάστημα δεν πληρώθηκε σχεδόν τίποτα! Τι εννοούμε;
Δεν πληρώθηκαν: οι δόσεις του άρθρου 44 (συνολικά 2,4 εκατ. ευρώ), δεν καταβλήθηκαν χρήματα για τις ρυθμίσεις με την εφορία με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν στα ύψη τα χρέη προς τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, δεν πλήρωσε παίκτες (συνολικά 7,5 εκατ. ευρώ), είχε 5 μήνες απλήρωτο το προσωπικό (μηνιαίο κόστος 200.000 ευρώ σε μισθούς, σύνολο 1 εκατ. ευρώ), δεν πλήρωσε το ΙΚΑ (άγνωστο το ποσό που όφειλε η ΠΑΕ) αλλά ούτε και προμηθευτές (συνολικά 2 εκατ. ευρώ)!
 
Ανάμεσα στα ερωτήματα που θα τεθούν στον Αδαμίδη είναι πού βρήκε τις 500.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία θα αγόραζε μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ όταν μπήκε πρόεδρος αλλά δεν τα κατάφερε αφού δεν το δέχτηκε η ΕΕΑ λόγω της offshore που παρουσίασε, πώς ζούσε από τη στιγμή που υποστήριζε ότι είχε μισθό 1000 ευρώ, με τι κεφάλαιο έφτιαξε το μαγαζί με παγωμένο γιαούρτι αφού δεν είχε δηλωμένα χρήματα, ή ακίνητα και έπαιρνε μόλις 1000 ευρώ ως πρόεδρος της ΑΕΚ...
 
Επιπρόσθετα τα μέλη της ORIGINAL θα ζητήσουν από τον Αδαμίδη πειστικές εξηγήσεις σχετικά με την παραχώρηση επί της ουσίας του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό και την παρωδία με την υπόθεση Μανωλά... Εννοείται πως από την κουβέντα δεν θα απουσιάσει η μεγαλύτερη ντροπή για την ΑΕΚ, η υπόθεση της μη αδειοδότησης κάτι για το οποίο ήταν ενήμερος από τον Δεκέμβριο του 2010 ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης (μια και έτσι έχει ο ίδιος καταθέσει στον Οικονομόπουλο) και όμως κορόιδευε τον κόσμο έως τα τέλη Μαρτίου όταν τελείωσε το παραμύθι (ένα ακόμη) με τον δικηγόρο Βλάχο που δήθεν (όπως αποδείχτηκε) εκπροσωπούσε κάποιο fund!
 
Οπως προαναφέραμε εξηγήσεις (και μάλιστα πειστικές) θα πρέπει να δώσει και στα ερωτήματα που αναμένεται να του θέσει ο Γιώργος Κιντής που κλήθηκε από την ORIGINAL να βρίσκεται στο συγκεκριμένο ραντεβού με σκοπό φυσικά να βοηθήσει με τις γνώσεις του και τις ερωτήσεις που θα θέσει προκειμένου να βγουν τα κατάλληλα συμπεράσματα για μία από τις πιο εφιαλτικές περιόδους διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την εποχή Ψωμιάδη...
 
Εννοείται πως το gazzetta.gr θα σας ενημερώσει για όλα όσα έγιναν στην παραπάνω -τεράστιας σημασίας- συνάντηση που γίνεται στα Σπάτα.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: