Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Βλέπουν» άνοδο στον Απόλλωνα!!

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της Football League παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

«Βλέπουν» άνοδο στον Απόλλωνα
Η εξαιρετική πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης έχει οδηγήσει στην αναπροσαρμογή των στόχων της ομάδας, όπως δήλωσε στοξν πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής των πρωτοπόρων της Football League τόνισε πως η διοικητική ηρεμία και το ταλέντο των παικτών του έχει δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή που θα τους δώσει το εισιτήριο για την άνοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης:
«Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν με στόχο να είμαστε πρώτοι. Είμαστε μία νέα ομάδα και στην αρχή θέλαμε απλώς να μην βρισκόμαστε σε χαμηλές θέσεις. Όμως όλα μας έχουν πάει καλά και μέσα από την καλή πορεία και τα καλά αποτελέσματα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και πλέον έχουμε άλλους στόχους».

Για το ρόστερ της ομάδας:
«Αν το ρόστερ μας είναι 28 ποδοσφαιριστές μόνο οι οχτώ έχουν παραστάσεις από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Όλως στην ομάδα μας υπάρχει πολύ ταλέντο και φιλοδοξία. Οι νέοι παίκτες έχουν δέσει με τους παλιούς. Ακόμη, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, την οποία παρέχει η διοίκηση. Συνεπώς, το μυαλό των παικτών βρίσκεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Αυτό έχει δημιουργήσει καλό κλίμα και κατ’ επέκταση καλή συνεργασία».

Για τους στόχους:
«Σκεφτόμαστε την ενίσχυση που θα έρθει μετά το παιχνίδι με ΟΦΗ, όταν και θα γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο. Ωστόσο, πρωταρχικό μας μέλημα είναι να μείνουν αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και την ποιότητα. Με αυτή τη συνταγή θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή που θα μας δώσει το εισιτήριο για την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: