Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Σαν αγώνας πρωταθλήματος»

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας θέλει ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν και ζητά από τους παίκτες της Ουντινέζε να κάνουν τα πάντα για να την πάρουν.

«Σαν αγώνας πρωταθλήματος»
Είναι το πρώτο της παιχνίδι για το Κύπελλο Ιταλίας, αφού η περσινή της πορεία στο Καμπιονάτο της έδωσε το δικαίωμα να βρεθεί κατευθείαν στη φάση των «16». Είναι, επίσης, μια ευκαιρία να αποδείξει πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Η Ουντινέζε υποδέχεται τη Φιορεντίνα, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ο νικητής του οποίου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτό είναι το νόημα όσων δήλωσε την παραμονή του αγώνα ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αν εξαιρέσουμε τη Γιουβέντους, φυσικά. Η Φιορεντίνα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο πως θα έρθει στο Φριούλι για να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Όμως και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Αυτός θα είναι ο πρώτος φετινός αγώνας μας στο θεσμό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είναι και ο τελευταίος. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκουιντολίν.

Πώς περιμένετε να είναι το ματς; «Ελπίζω να είναι θεαματικό και ο κόσμος να ευχαριστηθεί. Αγωνιστικά θα είναι ένας δύσκολος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τόσο η Φιορεντίνα, όσο και η Ουντινέζε βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν. Από την πλευρά μου, θα ζητήσω από τους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι αυτό σαν να επρόκειτο για αγώνα πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής της Ουντινέζε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: