Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοικτό»

Την πεποίθησή ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι περισσότερο ενδιαφέρον από τον πρώτο εξέφρασε ο Ματέους Βιβιάν, τονίζοντας πως ακόμη το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοικτό.

«Το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοικτό»
Ο άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως πανηγύρισαν πολύ έντονα τη νίκη, καθώς ήθελαν να κλείσουν το πρώτο μισό της σεζόν με επιτυχίες.

Ακόμη, σχολίασε το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρουν τρία τέρματα στις τέσσερις τελικές που έκαναν, χαρακτηρίζοντας πως αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν το ποδόσφαιρο ωραίο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Libero»:

Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα:
«Το πανηγυρίσαμε πολύ έντονα γιατί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και το βιώσαμε στο γήπεδο. Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε, γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα και θέλαμε να τελειώσουμε νικηφόρα. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη».

Για την εμφάνισή του:
«Είμαι ευχαριστημένος. Πέρασα πολύ καιρό χωρίς να αγωνίζομαι. Είχα και θέματα κακής τύχης και μου συνέβησαν πράγματα που είχα να τα ζήσω οκτώ χρόνια. Είχα και την κόκκινη κάρτα στη Βέροια. Ήταν δύσκολο να επιστρέψω και για αυτό πανηγύρισα, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»..

Για τα τρία γκολ σε τέσσερις τελικές:
«Αυτό είναι μία από τις λεπτομέρειες που κάνουν ωραίο το ποδόσφαιρο. Αυτός που κάνει τις ευκαιρίες γκολ, κερδίζει. Χαίρομαι που έπαιξα και σταμάτησα τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας. Φάνηκε ότι είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς μας που σκόραραν. Έτσι έρχονται σιγά -σιγά οι καλές εμφανίσεις».

Για τη συνεργασία του με τον Κουμάλο:
«Δεν αγωνίστηκα και πολλά παιχνίδια με τον Κουμάλο για να το σκεφτώ. Χρειάζεται όμως και κάποιο χρόνο για να δεθεί το δίδυμο. Δε σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα που δεν κέρδισε η ομάδα. Όταν αγωνίζομαι δε σκέφτομαι τον παρτενέρ μου, αλλά τη δική μου φόρμα και πως μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχω εστιάσει το πρόβλημα σε αυτό που μου λέτε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου γύρο:
«Το περίπλοκο είναι η διαδικασία των πλέι οφ. Που σημαίνει ότι χρειάζεσαι βαθμούς για να έχεις το πλεονέκτημα. Αν υποτίθεται ότι διεκδικείς τη δεύτερη θέση και δε μπορείς να φτάσεις τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια επειδή έχεις μάθει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχουν σημασία οι βαθμοί μόνο για αυτό αλλά και για το γόητρο. Πρέπει να είναι η ομάδα δυνατή, για να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι. Όλα αυτά αν υποθέσουμε ότι δε μπορούμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοικτό. Ο δεύτερος γύρος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κανείς δε μπορεί να πει ότι έχει τελειώσει κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: