Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κατσαβάκης: «Δεν έχει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση»

Ο Μάκης Κατσαβάκης Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.


Για το πώς είδε τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος:

«Από το καλοκαίρι φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν το ακλόνητο φαβορί, φυσιολογικά γα μένα. Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να είχε και λιγότερους βαθμούς με βάση την απόδοσή του αλλά σίγουρα η συγκομιδή του είναι μέσα στα πλαίσια που είχαν χαράξει οι άνθρωποι του. Η Τρίπολη είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την πεντάδα. Ο Ατρόμητος πίστευα ότι θα είχε περισσότερες προσδοκίες αλλά η φυγή του Τάτου και Μήτρογλου στοίχησαν πολύ. Ο Πανιώνιος στον πρώτο γύρο τα πήγε καλά, δεν ξέρω όμως αν αντέξει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας μεγάλο πλεονέκτημα ότι κράτησε τον ίδιο κορμό και πρόσθεσε κάποια ταλέντα, μπορεί να συνεχίσει θετικά και το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να πιάσει την πεντάδα . Η απειλεί είναι ο Λεβαδειακός αλλά άργησε να ξεκινήσει, πιστεύω ότι μπορεί να μπει σφήνα στην πεντάδα ».

Για τον ΠΑΟΚ και αν είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση:

«Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί, ήδη το έκανε με τον Κατσουράνη και ακούμε ότι θα έρθουν και άλλα παιδιά. Νομίζω ότι θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Χωρίς ενίσχυση θα έχει πρόβλημα αλλά με κάποιες προσθήκες μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν Έλληνες παίκτες και θα είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα».

Για το αν μπορούν οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από τον ΠΑΟΚ να τον απειλήσουν:

«Ο Παναθηναϊκός δε νομίζω ότι μπορεί, ο Ατρόμητος δε φαίνεται ικανός να τον απειλήσει έχω όμως την αίσθηση ότι θα είναι στην πεντάδα. Ο Αστέρας μπορεί να ενισχυθεί αλλά δε θα φτάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ».

Για τον Πανθρακικό:

«Είναι καλή ομάδα, ο Παντελίδης είχε κάνει καλή δουλειά και συνεχίζει την καλή δουλειά ο Δερμιτζάκης. Δε χρειάζεται να ζηλέψει τίποτα από καμία ομάδα. Δε θα με παραξενέψει αν πλησιάσει την πεντάδα,είναι μια υγιής ομάδα».

Για τον Άρη και την ΑΕΚ:

«Βασικό μέλημα είναι να υπάρχει ηρεμία. Είχαμε πει όταν ήμουν στον Άρη ότι θα θυσιάσουμε το «εγώ». Δεν ξέρω με τη νέα διοίκηση πόσο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να ξεφύγει απ' τα προβλήματα και όταν ήμουν εγώ αλλά και μετά δημιουργούνταν προβλήματα πριν τα παιχνίδια όπως έγινε και πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η ΑΕΚ δεν έχει αυτήν την ανακατωσούρα στη διοίκηση, πήρε τον Μητρόπουλο, άκουσα ότι είναι στο σκεπτικό τους και ο Πετρόπουλος. Σίγουρα πρέπει να έρθουν και άλλα παιδιά σε αυτές τις ομάδες ώστε να τις ενισχύσουν».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις:

«Στην Κέρκυρα δεν πάνε καλά τα πράγματα, δεν μπορεί και να ενισχυθεί. Η Βέροια δε θα είναι σε αυτή τη μοίρα, είναι καλή ομάδα. Η Ξάνθη αν δεν ενισχυθεί θα έχει πρόβλημα και κόντρα στον Άρη έπρεπε να χάσει.
Στην Κέρκυρα είδα ότι δεν υπάρχει πάθος, είναι αδύναμη και πιστεύω ότι θα έχει δυσκολίες. Είναι στην πιο δύσκολη θέση απ' όλες τις ομάδες».

Για το αν μπορεί ο Άρης να τα καταφέρει:

«Αν ηρεμήσουν τα πράγματα μέσα και γύρω από τα αποδυτήρια νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει όμως να κάνει κάποιες μεταγραφές. Έχει και τη στήριξη από κόσμο, είναι η μόνη ομάδα που έχει μικρότερη απώλεια από φιλάθλους στο γήπεδο και να αφήσουν τον άνθρωπο (σ.σ. Αλκαράθ) να κάνει τη δουλειά του».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: