Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για προπονητή»

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ, για το νέο ομοσπονδιακό προπονητή.

«Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για προπονητή»
«Να κάνετε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα», τόνισε στην ιστοσελίδα «sport-express.ru» ο Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ, ο οποίος πάντως δεν διέψευσε την υποψηφιότητα του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ξεκαθάρισε πως στη συγκεκριμένη λίστα δεν είναι ο Ετόρε Μεσίνα.

«Έχουμε αποφασίσει για τους υποψήφιους, οι οποίοι θα περάσουν από την Εκτελεστική Επιτροπή. Η ομοσπονδία αυτή τη στιγμή ανησυχεί περισσότερο για τον προπονητή στους Νέους και τους Παίδες», δήλωσε αρχικά ο Αλεξάνταρ Κράσνενκοφ, όπου στη συνέχεια του ζητήθηκε να δώσει κάποια ονόματα στη δημοσιότητα: «Να κάνετε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα», τόνισε.

Για τον Φώτη Κατσικάρη: «Κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει στις φήμες. Επαναλαμβάνω, να κάνετε υπομονή. Θα τον μάθετε σίγουρα τον προπονητή. Το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως η εθνική ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη».

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αρνητική απάντηση που εισέπραξε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε την επιθυμία για την παραμονή του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο του Ετόρε Μεσίνα, ως τον νέο εκλέκτορα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: