Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν πουλάμε τον Κριστιάνο»

Υψηλόβαθμό στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι παρά τις σειρήνες από τη Γαλλία και τη Παρί Σεν Ζερμέν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2015.

«Δεν πουλάμε τον Κριστιάνο»
Tις φήμες που ήθελαν τους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτονται σοβαρά να ενδώσουν στην πίεση που δέχονται από την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε ανώτατο στέλεχος της ομάδας.

«Ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση. Ξέρουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι στόχοι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όμως στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό πρέπει να έχει κίνητρο και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο στην ομάδα σου. Να κάνεις τις σωστές επιλογές στον σωστό χρόνο και τις σωστές επενδύσεις.

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθούμε για να στεφθούμε ως η καλύτερη ομάδα στο κόσμο», τόνισε.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την «βασίλισσα» λήγει το 2015, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες περί κρούσης της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία προσφέρει χρυσάφι για να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: