Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ενίσχυση υπό προϋποθέσεις στη Λίβερπουλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε ότι η Λίβερπουλ θα ενισχύσει τη «γραμμή κρούσης» της στη διάρκεια του Ιανουαρίου, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι μεγάλες μεταγραφές θα πρέπει να περιμένουν έως το τέλος της σεζόν. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από δύο πράγματα, τη διαθεσιμότητα και την προσιτή τιμή των παικτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων».

Ο Λουίς Σουάρες και ο τραυματίας Φάμπιο Μπορίνι είναι οι μόνοι έμπειροι επιθετικοί της Λίβερπουλ, μετά τον δανεισμό του Άντι Κάρολ στη Γουέστ Χαμ, ενώ οι προσπάθειες των «κόκκινων» να αποκτήσουν τους επιθετικογενείς Κλιντ Ντέμπσεϊ και Γκίλφι Σίγκουρντσον δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς αμφότεροι επέλεξαν να ενταχθούν στο δυναμικό της Τότεναμ. Τα βρετανικά ΜΜΕ συνδέουν τη Λίβερπουλ με τον Θίο Γουόλκοτ της Άρσεναλ και τον Ντάνιελ Στάριτζ της Τσέλσι, αλλά ο Ρότζερς έβαλε τέλος σ' αυτά τα σενάρια.

«Βλέπω να κυκλοφορούν πολλά ονόματα και, με όλο το σεβασμό, ονόματα που είναι όνειρα θερινής νυκτός, επειδή δεν θα μετακινηθούν τόσοι πολλοί κορυφαίοι παίκτες τον Ιανουάριο, επειδή οι σύλλογοι θέλουν κορυφαία ποσά» υπογράμμισε, για να καταλήξει:

«Όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε να φέρουμε γκολ στην ομάδα και θέλουμε να φέρουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Εάν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, τότε αυτό θα μας ενισχύσει και στη συνέχεια μπορούμε πραγματικά να ενισχυθούμε ξανά, όταν ανοίξει η μεταγραφική αγορά το καλοκαίρι. Όλα τα προβλήματά μας δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, επειδή η περίοδος του Ιανουαρίου είναι μια από τις λιγότερο παραγωγικές και η ελάχιστη κίνηση λαμβάνει χώρα εκεί. Όμως, εμείς θα κοιτάξουμε να λύσουμε κάποια από τα προβλήματά μας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε να την επισκεφτούμε ξανά το καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: